Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może by tak

Dlaczego faceci z neta zawsze kłamią nt swojego wzrostu?

Polecane posty

Gość IMO13855
ike "nie napiszę przy tym przebrzydłym skrzacie" To powiedz mu, żeby dziećmi się zajął, a nie siedzi z Tobą przy komputerze. :P

Ike - dziękuję za pozdrowienia. W bardzo OBSZERNY sposób oddałaś ich PRZEPASTNĄ GŁĘBIĘ. Ike - dziękuję za pozdrowienia. W bardzo OBSZERNY sposób oddałaś ich PRZEPASTNĄ GŁĘBIĘ. a prosz cała przyjemność po mojej stronie bo z twojej strony na przyjemność nie ma co liczyć :P

To powiedz mu, żeby dziećmi się zajął, a nie siedzi z Tobą przy komputerze. mówisz masz dziećmi się zajmij:)

Beliar u mnie sprawa ma się całkiem odwrotnie. Jak wyrabiałam dowód to miałam 172, ale starość nie radość i teraz mam jedynie 171

Gość bo wiedzą że z
karłem się żadna nie umówi :D

Gość IMO13855
ike "a prosz cała przyjemność po mojej stronie bo z twojej strony na przyjemność nie ma co liczyć" No cóż, wszakże łowienie ryby z wiadra, nie ma jak sprawić przyjemności łowiącemu - szczególnie gdy używa małej wędki. :P

noż kurwa następny z rybami u ZSa na szkoleniu byłeś ? nie rozdeptał cię niechcący?:P

Gość IMO13855
ike "(156 ale ciii)" O CHRYSTE! Jak to WIADRO się tam Ci mieści?! :D

Gość IMO13855
walę kobyłkę pod zdjęcie Ike wycyganione od jednej z jej kolezanek :classic_cool:

Ike, skoro jestes ode mnie okolo 20cm nizsza to chyba zartujesz ze chcialabys kogos wyzszego ode mnie :D Jak Ty sobie wyobrazasz seks z kims jeszcze wyzszym? Chcesz lodzic na stojaco? :D

Jak to WIADRO się tam Ci mieści?! bo to jest wiadrusio , mikro trąbo:P nie moja wina, że ty toniesz nawet w naparstku:P

Gość IMO13855
ike "u ZSa na szkoleniu byłeś ?" Ej! Nie ma mowy. Nie mam zamiaru tracić jedyny wielki duży aspekt mojej osoby, a mianowicie umiejętność stawiania Wielkich Liter. ;)

nie wyobrażam sobie:D ja seks uprawiam:P:P:P

stawiania Wielkich Liter. no tak chociaż jedna rzecz spora...........

Gość IMO13855
ike "nie moja wina, że ty toniesz nawet w naparstku" W takim "naparstku" tylko największy koń da radę pragnienie ugasić. :P

Gość IMO13855
ike "koń powiadasz... chyba polny" Nawet perszeron przy tym wodopoju wyglądałby na konika polnego. :P

Nawet perszeron przy tym wodopoju wyglądałby na konika polnego. przy twoim każdy to perszeron :P

Gość IMO13855
ike "przy twoim każdy to perszeron" I 'każdy' miałby dylemat igły w stogu siana, przy Twych "filigranowych" wymiarach. :P

W sumie kobieta o wzroscie ike ma czolo na wysokosci mojego podbrodka, taka roznica jest jeszcze okej :p Przy kolesiu wyzszym ode mnie o 10cm mialabys czolo na wysokosci jego obojczyka lub nizej. Przy takiej roznicy nie ma juz szans na normalny stosunek. Wtedy albo gosc Cie caluje i dmucha w przescieradlo, albo posuwa Ciebie a caluje poduszke. Moda na kolosane roznice dotyczace wieku oraz wzrostu sa niezrozumiale, przynajmniej dla mnie :D

beliar od razu widać , że jesteś prawiczkiem imo to chociaż się kryje z niewiedzą zdradza go tylko jego pogląd na przepastność yyyy wodopoju

Gość mój ulubionyyyy
mały rudy wredny żydek znowu w formie:classic_cool: ike 😘

Gość Ike w ogóle ma niskie
czoło bo jest spokrewniona z australopitekiem. Przynajmniej tak tu kiedys pisali.

I 'każdy' miałby dylemat igły w stogu siana, przy Twych "filigranowych" wymiarach. nowy jackowski to z ciebie nie będzie :P

Gość IMO13855
ike "imo to chociaż się kryje z niewiedzą zdradza go tylko jego pogląd na przepastność yyyy wodopoju" Jestem facetem i niestety dla Ciebie potrafię określić wymiary "na oko"...choć w Twym przypadku trzeba by było kilku spojrzeń do ogarnięcia "sytuacji" .:P

Jestem facetem i niestety dla Ciebie potrafię określić wymiary "na oko"...choć w Twym przypadku trzeba by było kilku spojrzeń do ogarnięcia "sytuacji" . po pierwsze mikro facetem jak już:P po drugie to nie moja wina, że jesteś roztargniony i nie wiesz gdzie szukać :P

Bycie prawikiem tu nie ma nic do rzeczy. Roznica wzrostu wyzsza niz 20cm to glupota wierutna. Sam nie jestem zbyt wysoki, przez co tez lubie niskie dziewczyny, jednak gdyby jakis skrzat 25cm nizszy ode mnie powiedzialby mi ze jestem niski i ze preferuje takich po 190cm to bym chyba padl ze smiechu. :D