Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może by tak

Dlaczego faceci z neta zawsze kłamią nt swojego wzrostu?

Polecane posty

jednak gdyby jakis skrzat 25cm nizszy ode mnie tylko nie skrzat! nie chcę być kojarzona z tym no certyfikowanym

Gość IMO13855
ike "po pierwsze mikro facetem jak już" Dla basenu olimpijskiego i największa wanna będzie "mikro". ;) "po drugie to nie moja wina, że jesteś roztargniony i nie wiesz gdzie szukać" To tez nie moja wina, że na raz nie obejmę wzrokiem. :classic_cool:

Ike, jestes skrzatem, taka prawda :D I Ty chcesz sie zadawac z koszykarzami? :D

Gość IMO13855
Ike, a Ty jesteś blondynką? :classic_cool:

Dla basenu olimpijskiego i największa wanna będzie "mikro". zwłaszcza gdy ma płynąć taki wannowy zawodnik co to po warszawsku do zatarcia :P ................... To tez nie moja wina, że na raz nie obejmę wzrokiem. próbowałeś leczyć tego zeza ?:P

I Ty chcesz sie zadawac z koszykarzami? no przecież nie z akimi krasnalami jak wy :P imo co ci mówi ten tekst? mój ulubionyyyy mały rudy wredny żydek znowu w formie

Gość jezuuuuu
zdjecie ike tu juz było, bo miała kiedys w stopce :P ma takie rdzawe, rude włosy, za ucho... okropne brwi i na pewno córke ( bo ona była z nia na zdjęciu ) wiem tez, ze ma syna chyba w podstawóce i męża który ponoc jest podobny do Kononowicza, jak się uzbroisz w cierpliwosc to poszukam tego zdjęcia i Ci pokaze ike :p włosy ma falowane, lekko krecone.

Ike, odradzam, koszykarz Cie moze rozdeptac przypadkiem :D Imo a ile wzrostu ma Aneta?

Gość IMO13855
ike "zwłaszcza gdy ma płynąć taki wannowy zawodnik co to po warszawsku do zatarcia" W twoim przypadku, to raczej jak skok na bungie do jaskini. ;) "próbowałeś leczyć tego zeza ?" Wole nie. Nie chciałbym dostać agorafobii, spoglądając na Twe "walory". :P

no widzisz pomarańczo i dupa tam:P włosy mam długie, brązowe, brwi nie mam teraz wcale:P a mąż wygląda już jak kononowicz na emeryturze:P

Gość do jezuuuuu
wklej prosze! ja mam zdjecie krema i fhg :D:D

Gość ivwqa
ike i imo pasuja do siebie dwa rude krasnale, jeden patykowaty drugi beczułkowaty :D

W twoim przypadku, to raczej jak skok na bungie do jaskini. a w twoim tak jak pisałam- do zatarcia:P ................ Wole nie. Nie chciałbym dostać agorafobii, spoglądając na Twe "walory". fakt podobno to choroba małych ludzi :P

Gość IMO13855
A ja widziałem kiedyś zdjęcie rudej, lokowanej samicy w zaawansowanym wieku, siedzącej przy biurku - czy to nie była aby Ike? :P

Gość jezuuuuu
STOPY JAK U NIEDŹWIEDZIA- SPÓJRZCIE :D

przez przypadek znalazłaś i przez przypadek zapisało ci się na kompie i tak zupełnie już przypadkowo tyle czasu trzymasz na topiku też ci się ręka omsknęła i samo ci się wkleiło:)

Gość jezuuuuu
http://fotofotki.pl/images/vt9257efbfqhttmh0aaz.jpg TAK TO IKE:) BYŁA JESZCZE KIEDYS TU JEDNA JEJ FOTKA, Z BLISKA. TO SIE SMIALI Z JEJ BRWI ALBO ZE MA TAK CIENKIE OKROPNE, ZE AZ ŁEB BOLI ALBO ZE ICH NIE MA WCALE :D PAMIETAM , ALE TAMTEJ FOTKI NIE ZNAJDE, BO NIE WIEM GDZIE TO BYŁO

Gość jezuuuuu
KIEDYŚ znalazłam tę fotkę i sobie zapisałam :) fakt, nie cierpie cie, ale wtedy nie szukałam celowo zadnej twojej fotki bo byłam pewna, ze i tak nie ma:) a tu kiedys w jednym jakims fajnym temacie sie wypowiadalas i mialas tę fotkę, wiec ją mam :D ukrócic cie trzeba

topsz nie podniecaj się tak :) aż caps ci się włączył z emocji:)

jakim trzeba byc scierwem by wklejac czyjes foty na topiku nwaet jesli kiedys tam sobie wisilay w stopce ,porazka

nie, beliar:) ta dziewczynka obok tej pani to ja :)

Gość jezuuuuu
zgłosisz temat do kasacji bo się wydało jak wyglądasz czy zamilkniesz?:D

Gość ike jestes z podlasia?
?

rzeczywiście fota lata od paru lat ale się wydało:)..... cześć salut:)

Gość jezuuuuu
miała tę fotkę w stopce więc rozumiem, ze była dla ogółu, chciałam tylko przypomniec co poniektórym naszą czarownicę kafeteryjną ikusię ❤️

Gość Beliar jak nie wrzucisz to
się nie przekonasz, ale faceci są tu pozytywnie oceniani, no może oprócz FHG :D