Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdagdfgdfgdsf

brak partnerki na studniowke

Polecane posty

Gość sdsdagdfgdfgdsf

nie mam partnerki na studniowke, ile musialbym zaplacic srednio atrakcyjnej dziewczynie za towarzystwo?

Gość sdsdagdfgdfgdsf
mowiac obiektywnie wygladam dobrze, ale nie chodzi tutaj o chwalenie sie tylko o interes. mozna znalezc za darmo? gdzie sa takie oferty?

spotkałam się z ogłoszeniami, że ktoś tam szuka partnerki/partnera na studniówkę ale żeby za kase to nie słyszałam ale ja to się średnio interesuje tym ;) jakbym umiała tańczyć to bym z Tobą poszła :)

Gość zapłać jakiejś atrakcyjnej
dziwce z roksy jeszcze sobie potem pokopulujesz i zrobi ci loda w wc

Gość sdsdagdfgdfgdsf
wolalbym normalna dziewczyne, chociaz jesli sie nie uda to wezme to pod uwage tez. gdzie takie ogloszenia byly zamieszczone? dobry bylby uklad zebym ja poszedl z dziewczyna i ona w zamian tez ale dziewczyny na pewno nie maja takich sytuacji bo maja powodzenie

jasne mają ;) dziewczyny mają takie same dylematy wiem to z własnego doświadczenia...

Gość sdsdagdfgdfgdsf
tak? czyli chcesz powiedziec ze moze sie zdarzyc ze dziewczyna nie ma wyboru? trudno mi w to uwierzyc

no zdarza się i to często, ja np też nie miałam z kimś iść ;) nie miałam chłopaka a pierwszego lepszego kolegę wziąć ze sobą to trochę lipa jak dla mnie...nie wiadomo jak się zachowa, czy nie zostawi w połowie imprezy ;P

Gość ...a skąd jesteś?
jak blisko mnie i będziemy tańczyć, to mogę ci potowarzyszyć za darmo :p Postawisz tylko przejazd (no i wejście na studniówkę oczywiście:D)

Gość sdsdagdfgdfgdsf
viaderko, no jeszcze troche mam, ale juz szukam zeby nie bylo na ostatnia chwile a skad jestes, mozesz mi podac gg jesli to przeczytasz, zaloz jakies tymczasowe jesli nie chcesz stalego, wtedy porozmawiamy wstepnie: )

Gość ...a skąd jesteś?
gg tymczasowe: 38118454 - pisz, kiedy niewidoczny :)

Gość sdsdagdfgdfgdsf
odnawiam