Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Mycha

Problem z autem, powie mi ktos....

Polecane posty

....jak to jest, ze mi scina tyl na bok jak najezdzam na jakas nierownosc? Audi quattro amortyzatory to nie sa na 100% a mechanik go bedzie widzial dopiero w piatek. Macie jakies propozycje co mozna zrobic/sprawdzic? Myslalam tez o wahaczach ale wiadomo pewna nie jestem.

Gość 32454235432
jakie audi? MODEL

Gość 32454235432
to nie jest quattro, podaj vin :classic_cool:

Gość Zapytaj Sebka
hehe :P

Gość 32454235432
nie wiesz czym jeździsz, a zgadywać nie będę quattro to tylko i wyłącznie thorsen, a ty masz w swoim złomie haldex :D skoro taki podstaw nie wiesz, to lepiej podaj vin bo może się okazać, że to nawet a6 nie jest tylko 80 :D

tak oczywiscie ten zlom zaraz sie rozpadnie pod domem juz czesci sie sypia :D pytanie dotyczylo tego JAKA moze byc przyczyna jeszcze, ze auto sie tak jakby zrywa jak najade na jakas dziure czy cos. Pare razy sie tylko to zdarzylo, a tak jezdzi normalnie. Amortyzatory to nie sa na 100% moge sprawdzic powietrze w kolach jeszcze. Moze to wahacze? A moze jeszcze co innego? Chcialabym wiedziec z czystej ciekawosci co to jeszcze by moglo byc. Mysle, ze naped 4x4 tez nie ma tu nic do rzeczy, a moze sie myle i mnie ktos poprawi? W piatek bede wiedziala, jednak chcialabym sie przygotowac co to by moglo byc.

może być wahacz ,stabilizatory ,tuleje ...ciśnienie w oponach lub same opony ..

Dop no wlasnie opony... zamierzam wymienic na nowki na dniach, moze to pomoze. Bo w sumie tylko pare razy sie to zdarzylo a tak to jezdzil caly czas normalnie po kamieniach, po asfalcie, przez studzienki i po trawniku nawet :P ale dziekuje za odpowiedz :)

jeśli nie pomoże trzeba będzie sprawdzić geometrię i zbieżność ...jakaś tuleja mogła się wybić .. proszę bardzo :)

Gość koniec swiata jest bliski
W oponie jest przebicie. Może bardzo małe.