Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiccontrollll

jak go uwiesc

Polecane posty

Gość magiccontrollll

hej, jak mam go uwiesc? jestem ładna, zgrabna, modnie-ładnie sie ubieram, symaptyczna, inteligentna i ambitna, mam 21 lat, a on koło 27. Co mam robic? :(:(:(

Gość magiccontrollll
nie ma takiej opcji.... ;/;/

Gość Agrafka boooo
Ahahaha nie no jesli ktoras ma jakies sposoby na uwodzenie to tez z mila checia poczytam ;)

Gość magiccontrollll
ja potzrebuje na jutro... pilnie!

Gość magiccontrollll
spotykam go w pracy, jeste tak jakby moim przełożonym, :) ;p;p

Oj to powiem Ci że jest takie powiedzenie, że się w swoim gnieździe nie sra, i dotyczy właśnie związków w pracy - tzn jak ktoś pracuje z Tobą, a nie jak np. kurier przyjezdza czy ktos z innej firmy :P Widzisz jakies oznaki tego ze mu sie podobasz? Chociaz ogolnie odradzalabym uwodzenie szefa :P

Gość magiccontrollll
usmiecha sie do mnie czesto i zagadauje;p a zalezy mi na czsie bo pracuje tam do piatku;p wiec pracowac razem nie bedziemy :)

No to przy pożegnaniu powiedz mu że jakby coś jeszcze potrzebował od Ciebie to ma Twój numer i może dzwonić, albo coś w ten deseń ;) Czemu tylko do piątku pracujesz?

Gość magiccontrollll
nie moge mu tak powiedziec;p, historia skomplikowana, :) a bede pracowac gdzie indziej;p i sie juz z nim nie spotkam niegdy w zyciu...:(:(

Gość o mnie chodzi 100%
Mam 26 lat, następnym razem gdy się zobaczymy, dyskretnie wsuń mi karteczkę z numerem telefonu do tylnej kieszeni. :classic_cool:

Kurcze no to nie wiem :/ Ja bym powiedziała w ten sposób, żeby mu zasugerować że może do Ciebie zadzwonić :P Albo powiedz mu że będziesz tęsknić za tą pracą i za ludźmi z niej, z takim wymownym spojrzeniem... Że Ci będzie brakowało czegośtam co on codziennie robi... Albo postaw wszystko na jedną kartę i w piątek zapytaj czy nie wybrałby się z Tobą na pożegnalną kawę :D

Gość magiccontrollll
hmm... z tą kawą to dobre;p ale nie jestem taka odważan,:) A i na pewno mu powiem ze bedzi mi brakowało ... (pewnej rzeczy- nie napisze na forum jakiej ;p;p Pozdro dla S . :)

Gość magiccontrollll
on:) mmmm..... rozmarzyłam sie;p;p :)

I do tego nie musisz być odważna ani się nie będziesz wstydzić jak odmówi, w końcu go już nigdy nie zobaczysz ;) I zawsze możesz wybrnąć że szkoda bo planowałaś kilka osób z biura zaprosić na takie wspolne ostatnie wyjscie ;)

Gość magiccontrollll
moze sie odważe... hmm , zobacze;p dzieki za rady :*:*