Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaahaaaaa

angielski A2- czy dam rade?

Polecane posty

Gość aaaahaaaaa

od dzisiaj mam rejestracje na języki na studia;/ od zawsze uczyłam sie niemieckiego, z niego również zdawałam mature, jednak nie chce sie go już uczyć... angielskiego uczyłam się dwa lata w LO ale to nie były podstawy lecz poszerzenie dlatego teraz nic nie umiem... najniższy poziom angielskiego jaki moge wybrac przy rejestracji to A2 nie wiem czy na nim sobie poradze...:( pomoże ktoś?

Gość miła od dziś
dasz radę, to proste sformułowania i teksty, o prostych sprawach typu szkoła, podróż, praca, jeśli w ogóle sie uczyłaś to dasz radę, poza tym nie wiem na jakiej jesteś uczelni ale np. w prywatnych szkołach poziom zajęć językowych to po prostu żenada, wiem po sobie i znajomych

Gość Dorinsa00
nie dasz rady dzieci w gimnazjum uczą się 3lata aby osiągnąć ten poziom a w ogóle w LO się od tego poziomu zaczyna

Gość aaaahaaaaa
dzięki, pocieszyłaś mnie;) od września zaczęłam się uczyć słownictwa... może będzie dobrze

Gość aaaahaaaaa
w LO byłam na B1/B2 jakoś udało mi się zaliczyć ale niestety mam braki w podstawach:( :O

Gość oijoihj
a2 to tak naprawde podstawy, takze zapisuj sie, ale rownoczesnie zabierz sie do roboty, aby nie gadac na zasadzie kali byc osiol

Gość le ne
skoro i tak nie masz wyboru to co się martwisz, dasz radę, zobaczysz jacy "geniusze" się trafiają w grupach

Gość aaaahaaaaa
wiecie... ale ja na prawdę leże z angielskiego... zapisałam sie teraz na korki może jakoś dam radę :O dzięki że mi pomogliście

Gość Dorinsa00
"w LO byłam na B1/B2" ale z ciebie geniusz od pierwszej klasy się zaczyna od A2 te klasy z podstawowym angielskim kończą na a2/b1 a te na rozszerzonym na B1/b2 ale kurwa każdy zaczyna w LO od A2 tylko w klasach rozszerzonych jest więcej godzin nie poradziłaś sobie w LO to sobie nie poradzisz na studiach

Gość aaaahaaaaa
na książce pisze mi poziom!!! ślepa nie jestem i umiem czytać pisze B1/B2 miałam 4 godz w tygodniu poziom rozszerzony

Gość na studiach nie naucza cie
jezyka ... te lektoraty jezykowe to tylko takie zapychacze pomiedzy zajeciami ;/ strata czasu studenta.

Gość aaaahaaaaa
w krk poszukam jakiegoś kursu bo w końcu musze się nauczyć tego angielskiego:)

Gość na studiach nie naucza cie
dokladnie lepiej znalezc i isc na jakis kurs. ja na moich lektoratach to sie cofalam w nauce jezyka :)

Gość aaaahaaaaa
na studiach nie naucza cie- dzięki ;)

Gość aaaahaaaaa
kurcze zaczęłam się jednak wahać nad niemieckim:(