Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamillka

straciłam chęc do życia

Polecane posty

Gość hamillka

Witajcie, chcę sie tylko wypisać, wyzalić, za bledy od razu przepraszam, nie przywiazuje do tego większej wagi.. mój mąż w poniedziałek wyjechał do pracy za granicę, mi jest bardzo cieżko, nie baardzo sobie z tą rozłąka radzę, a zawsze jest tak, że musi na raz sie kilka problemów nadarza, wiec wszystko tym bardziej mnie przytłacza.... jesteśmy po ślubie cywilny 2lata, mamy 23miesiaczna cóeczkę, jesteśmy udanym małżeństwem, ale jak to bywa trzeba jechać za pracą daleko, .... jestem c córeczką cały czas sama, samotność mnie strasznie dołuje, nie mam na nic ochoty, nie chce mi sie sprzątać, bo po co sama i tak cały czas jestem, ale znowy burdelu w domu nie mam, nie wiem po co ja wogóle pisze, pewnie i tak nikt nie odpisze,

Gość powiem cos
Dziewczyno weź się w garsc, masz dla kogo życ i kim sie opiekowac. Pomysl ile ludzi jest w podobnej sytuacji co Ty. Ciesz się tym ze masz córeczkę, męza, który wyjechał,żeby zarobic na lepsze jutro. Jakoś trzeba zyc, A że warunki zmuszaja do rozłąki, to trudno. Nie Wy pierwsi i nie ostatni...

Gość hamillka
ja o tym wiem, tutaj w Polsce takze miał prace na delegacjach, ale zawsze mogłąm zadzwonic, napisać, a tu nie, jeszcze gadanie ludzi mnie dobija, wiecie, moja córeczka ostatnio była starsznie marudziła, była trochę chora, wszystko jej dawałam aby była choć cwile spokojna, zadowolona, no i był bałagan w domu, wszedzie zabawki, wszędzie ubranka, i przyszła jedna baba na chwilę, i rozgadała ze u mnie nie ma gdzie usiaść, jako że za rok planujemy przyjęcie weselna z okazji ślubu koscielnego jedna ciostka powiedziała ze nie przyjedzie bo u mnie jest bałagan, bardzo mnie to zabolało, bo to był ten jeden dzień, miałam sprzatać jak mała zaśnie, a ten babsztyl rozgadał po całej wiosce, jest mi z tym bardzo cieżko, bo nikt mi nigdy nie pomagał, w niczym, zawsze sama byłam, mam siostrę ale zamiast byc za mną, jeszcze bardziej ludzi nastawia przeciwko mnie, nie wiem jak z tym sobie poradzic, nie mam z kim porozmawiac, choruje takze, choroba mnie bardzo meczy (nadczynnosć tarczycy, poszło mi na serce, ciagle jestem zmeczona) a mam dopiero 23lata, bardzo tęsknie za mężem, bo on jedeny jest dla mnie wsparciem,

Gość ht545456
czemu z nim nie pojechalas?

Gość @#$%^&ioeau
a masz jeszcze błonke?

Gość niedoszla ksiego
tu jest duzo takich mam. Poszukaj topikow, gdzie mamy sie wspieraja. Moze znajdziesz jakas mame w swojej okolicy i razem bedzie Wam razniej :) Pozdrawiam:)

Gość ubarerro
i tak PO zapewniło przyszłosc młodym polskim rodzinom które żeby przetrwać musza harować za granicą narażając swój zwiazek i przykre życie polacy harują jak woły i nic nie dostają, maja tylko na chleb i czynsz a Tusk sie chwali jak gospodarka polska dobrze stoi , grecy to by ten rzad rozstrzelali a polacy żyją i płaczą i jeszcze platforma prowadzi w wyborach i wygra, ludzie chcą tej szubienicy , chyba są masochistami

Gość hamillka
nie mogłam z nim pojechac, tu jest mój ojciec, tu jest mama męża, nie ma możliwości wyjazdu, dziękuję, polituka nie dla mnie, wiec za takie rady dziękuję takze,