Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrz.ogrody

czy sa tu mamy z kedzierzyna-kozla???

Polecane posty

Gość odrz.ogrody

jesli tak to mam pytanie; czy wiecie kiedy maja otworzyc ta nowa galerie?

Gość I bardzo dobrze
Ja tez się nad tym zastanawiam;) Nie mogę się juz doczekać, aż w końcu wpadnie konkurencja dla tych wszystkich daremnych, a ceniących się "butików" Kędzierzyńsko-Kozielskich.

Gość odrz.ogrody
szzegolnie konkurencja dla manhatanu ;]

Gość I bardzo dobrze
no dokładnie, ceny jak z kosmosu, żadnych wyprzedaży, bo po co i tak jakoś się sprzeda, nie? Obserwuję już jakiś czas, że w pewnym sklepie w koźlu, już 3ci rok wiszą pewne spodnie i cały czas mają tą samą cenę... to jest po prostu smiechu warte;)

Gość odrz.ogrody
ojoj ;d nie zauwazylam. chodz u pana bajewicza i tak jest zawsze o kilka zl taniej niz na manhatanie. te same spodnie, ta sama bluzka a nawet o - zl taniej. ten manhatan to porazka- tak jak mowisz zero wyprzedazy, nic;/ a galeria mam nadzieje ze dorowna gliwicom ;) bo w opolu np. w karolince jest drozej niz w Forum Gliwickim. i wyprzedaze tez nie te co w gliwicach ;) a po drugie tak sie zastanawiam kiedy beda jakies ogloszenia na temat pracy w odrzanskich ogrodach...

Gość odrz.ogrody
nie jest ci glupio tak sie prosic??? a wygrana to nie usmiech dla niego tylko satysfakcja dla ciebie! on jest jeszcze na to za glupi i nic nie rozumie... jakby wygral to bylaby radocha dla ciebie!!!

Gość I bardzo dobrze
Hmm? To teraz chyba na inny temat było??

Gość I bardzo dobrze
Odrz.ogrody, a z której części miasta jesteś? Miałabyś blisko do Ogrodów? ja też już myślałam o pracy tam;)

Gość odrz.ogrody
ja sie zastanawiam nad praca tam bo zawsze kilka zl wiecej do domowego budzetu sie przyda ;) a narazie ani widu na temat ogloszen... Obecnie mieszkam w Kozlu, ale myslimy nad przeprowadzka do Kedzierzyna, a dokaldnie to Pogorzelec, Srodmiescie lub NDM...

Gość I bardzo dobrze
No dokładnie, zawsze to jakiś grosz, a i trochę urozmaicenia po siedzeniu w domu z dziećmi. Tak się zastanawiam, ze co chwilkę "wpadam" tu na jakąś mamę z K-K, a jakoś przy okazji takich topików, jak ten, żadna się nie odzywa. A moża to zawsze na tą samą trafiam? ;)

Gość odrz.ogrody
heh nie wiem ;) Ja wczesniej bylam pod nickiem MM6, dyskutowalam z mamami z KK na temat naszego pana doktora od bioderek ;)

Gość I bardzo dobrze
Hahahaaaa, to ja byłam;)

Gość odrz.ogrody
a jednak ;-)

Gość odrz.ogrody
a jednak ;-)

Gość I bardzo dobrze
No nieźle, w każdym razie wiesz, ze jakby coś, to mozesz na mnie liczyć:D Na pewno się zjawię i cos dopiszę!

Gość odrz.ogrody
wlasnie zauwazylam :) A jesli moge zapytac o wiek? ;) tak z ciekawosci poprostu :) a wgl. to wydawalo mi sie, ze wiecej tu mam z KK bedzie...

Gość I bardzo dobrze
Mam 27 lat. Pewna mama pytała tez o porodówkę w K-K, jeżeli to nie byłaś ty (bo ja nie), to jest nas bynajmniej trzy;)

Gość I bardzo dobrze
przynajmniej mialo być.

Gość odrz.ogrody
nie, nie pytalam ;) porodowke mam juz na szczescie za soba :D

Gość I bardzo dobrze
No ja też. Jak tam wspomnienia? W Koźlu rodziłaś?

Gość odrz.ogrody
Tak, wspominam nawet dobrze, pewnie dlatego bo dlugo tam nie bylam. jakies 2 h i po wszystkim ;) ale dluzej nie wyobrazam sobie tam siedziec. ale wiem jedno, jesli kiedys bede miala drugie dziecko a na oddziale bedzie doktor karon to zawijam sie stamtad i nie rodze! :D

Gość I bardzo dobrze
2 godziny po porodzie poszłaś do domu? Czy 2 godziny rodziłaś?

Gość odrz.ogrody
2 h rodzilam oczywiscie ;) wiem, zle to napisalam, wybacz.

Gość I bardzo dobrze
No to fajnie ci poszło. ja tak szybko drugie dziecko urodziłam, a słyszałam, ze każde następne z reguły rodzi się szybciej, więc wiesz...:) No a co do naszego dr K to tez jestem takiego zdania. Ja trafiłam akurat na innego, tylko zawsze zapominam jak się nazywa. Też taki trochę gderliwy był, powiedział mi, zebym ciszej wrzeszczała, bo go coś głowa boli, no ale miałam wtedy poważniejsze problemy:D

Gość odrz.ogrody
przy moim pordzie na szczescie go nie bylo, ale byl jak przyjmowali mnie na oddzial. tak mnie badal bolesnie ze ja myslalam ze juz rodze. to byl przed smak porodu...

Gość I bardzo dobrze
Ja jak trafiłam na podtrzymanie ciąży, to badał mnie dr Głowacki- nic nie czułam, po paru dniach zbadał mnie ordynator i tez myślałam, ze zjadę z fotela. Stwierdził- dziewczyno nie szalej, to i tak najmniejszy wziernik ci wsadziłem... super, co?:D