Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbb

może głupie zapytanie

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbb

często korzystam ze służbowego komputera odbierając i wysyłając pocztę prywatną.Mam prywatny adres mailowy i tak sie zastanawiam, czy jest taka możliwość,że ktoś mi przegląda te maile.U nas inwigilacja niczym w Folwarku Orwella i mam juz chyba jakąs obsesję na tym punkcie, a może nie do końca? Ktos mi odpowie?

Gość Dorinsa00
tak jest to możliwe

jeśli na serwerze w firmie są odpowiednie programy zainstalowane a poczta/przeglądarka korzysta z nieszyfrowanego połączenia (a teraz to chyba każda korzysta) to można odczytać

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie ze jest to mozliwe, wystarczy keylogger w kompie i znaja wszystkie Twoje loginy i hasła

Gość niech się wypowie choć jedna
jeżeli na komputere jest zainstalowane jakieś oprogramowanie śledzące to możliwe. ale są chyba jakieś strony, gdzie możesz zeskanować komputer i wykryć czy takie oprogramowanie faktycznie jest zainstalowane :)

Gość ten taki
To wszystko zależy od tego jakie oprogramowanie wykorzystywane jest w firmie której pracujesz, są programy które mogę pokazywać co masz w danym momencie ma ekranie, są programy i urządzenia które czytają i zapisują wciśnięte klawisze i wtedy taka osoba może sobie odczytać Twoje hasło do maila, nk i wiele wiel innych portali