Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Wera

Usycham z miłości do 6 lat starszego

Polecane posty

Gość _Wera

jak zwrócić jego uwagę ?. Ma 29lat a ja 23. Jestem dla niego tylko dzieciakiem. Lecz O nikim innym nie marzę. kiedy go widzę na ulicy to płonę z miłości. Nie zwracam na swojego chłopaka(25l) już żadnej uwagi.

Gość wesoła poleczka,
A czy ty w ogóle znasz tego faceta, czy tez zakochałaś się w nieznajomym?

Gość aaaaaaaaaaaaah
mam to samo tylko '' mój'' jest 4 lata starszy ..prawie go nie znam,ale to uczucie,gdy sie patrzy..nigdy tak nie miałam :(

Gość Reachel
Ja mam 18 a moj chlopak25 i ta roznica nie robi zadnej roznicy nam.Kochamy się, a milosc przezwycieza wszystko.Moim zdaniem wiek nie ma znaczenia, no jedynie jesli dziewczyna nie ma 14 a chlopak 25 bo to juz chore.Wszystko zalezy poprostu od charekteru, dojrzalosci psychicznej itp. Moja rada do Ciebie to rozmowa, flirty, poprostu subtelne wzrocenie na siebie jego uwage;)powodzenia

Gość Inguz29
Wera mam pytanie, skąd to stwierdzenie że jesteś dla niego tylko dzieciakiem? 23 lata to już normalna kobieta, nie dziewczyna z liceum

Gość _Wera
bo mam dziecinna urodę a on jest superprzystojny i meski. Ma 188cm czarne włosy i piękne oczy. Jest silny i zgrabny. Mój obecny nie moze się z nim równać