Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika87

przeziebiona :-(

Polecane posty

werka...pracuje jestem na chorobowym ,mialam zapalenie krtani ,glos juz odzyskalam no ale kaszel pluca mi rozrywa

masakra,ale dam rade ty tez ,wiesz katar leczony trwa tydzień ,a nie lecziny 7 dni:Dhihi...

biegam do kuchni ,bo choroba ,chorobą ,ale obiad musi być...niestety...dziś kurczak pieczony z ziemniaczkami i buraczki smazone:)

Gość dionizy ekierka
szopenowa oceniam cię na jakieś 30 + -

Gość dionizy ekierka
weronika jaki motor zakupiłas ?

ojjj to odazna jestes ja od tesciowej bym nie jadla hihi...ale fajnie masz ze cie ktos wyreczy:Dlubie jak ktos za mnie robote odwala hihi:D

nie przejmuj sie tesciem bo cie zdominuje ,dla ciebie M jest najwazniejszy ,za niego wyszłaś a nie za teścia ;)moze z biegiem czasu odpusci i się przystosuje,a ja zawsze bylam zdania ze trzeba mieszkac osobno ,teściów na wikend albo zadziej hihi

hej werka:) a teraz jesteś? pewnie nie juz po 15-tej i M wrócił do domku:D mam nadzieje że Ci pomogł i się lepiej czujesz.Ja zrobiłam ten obiad i musiałam wstać by syna zawieść na trening.Juz jestem spowrotem w łóżeczku hihi...moze na gg do mnie klikniesz? Jutro tu zajże może będziesz Na razie papa i 👄👄👄ki. POZDRAWIAM🖐️