Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serafowa

czy wyznac mu milosc

Polecane posty

Gość serafowa

spotykam sie od jakiegos czasu z pewnym chlopakiem on czesto wyjezdza taka ma prace,jest bardzo spokojny zawsze mi daje buzi na powitanie i pozegnanie zalezy mi na nim i nie wiem czy powinnam cos z tym zrobic? duzo pracuje i rzadko sie spotykamy:(

Gość rypła sie sprawa
Moze miłości to mu nie wyznawaj bo go nie kochasz pewnie jeszcze, ale daj mu do zrozumienia ze chcesz sie z nim spotykać i chcesz go w swoim życiu. Bo rozumiem ze razem nie jesteście?

Gość serafowa
no wlasnie jeszcze razem nie jestesmy:( zalezy mi na nim chociaz wczoraj mi bylo przykro bo napisal,ze sie moze spotkamy jak znajdzie czas kiedy wroci ehh nie wiem jak to rouzmiec,nie potrafie go rozgryzc bo on jest spokojny,ale chyba te buziaki cos znacza?

Gość pozdrawiam serdecznie _
hehe ,nie wyznawaj mu miłości ,żyj w niepewności ,umieraj z tęsknoty i żalu :P

Gość serafowa
no to co wkoncu mam zrobic?kurcze nie musicie byc tacy chamscy,chce tylko rady normalnej,niechce wyjsc w jego oczach na desperatke ale zalezy mi na nim ,nie wiem jak mam to zrozumiec,ze jak znajdzie czas to sie spotkamy.

Gość pozdrawiam serdecznie _
przecież ci radzę nie wyznawaj mu miłości,to takie zwyczajne,proste rozwiązanie:) A ty lubisz komplikacje z tego co czytam :P

Gość rypła sie sprawa
Moze mówi ze "moze sie spotkacie jak wróci" bo ci pomysł podsuwa a sam sie wstydzi troche? Zresztą to takie biadolenie o szopenie. Zaryzykuj, powiedz u ze chcesz sie z nim spotkać jak wróci i ze lubisz jego towarzystwo, a potem działaj dalej. Nie bój sie zaryzykowac bo mozesz wiele stracic.

chce tylko rady normalnej "zapytaj mamy" jest rada najnormalniejsza z normalnych, przy twoim poziomie dojrzalosci mozna jedynie chyba zalecic szkolnego pedagoga

Idź na całość i dodatkowo zapytaj w jakim wieku chciałby zalożyć rodzinę i jakie imiona nadać swoim dzieciom