Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Co powiecie o takim podrywie?

Polecane posty

Gość IMO13855
ike "a to dlatego czule pozwalasz im tylko na spacery po swojej dłoni ?" A co? Obawiasz się, czy gotowi są, aby wykonać skok na GŁĘBOKĄ wodę? :P

już wiem pewnie to sprzedawczyni z punktu totolotka :)

lekko rozwarła usta oblizując je i lekko podgryzając wargę Tak i jeszcze puściła oczko. :D

Gość ile razy zalozysz taki sam
topik? zrozum jestes ciota twoje geny nie zostana przekazane , chyba ze z jakims pasztetem o podobnym intelekcie chociaz w to watpie by istaly dwie podobne osoby :classic_cool:

A co? Obawiasz się, czy gotowi są, aby wykonać skok na GŁĘBOKĄ wodę? nie obawiam się o twoich mikro-przyjaciół, imo:) mikro-przyjaciele moich mikro-wrogów są moimi mikro-wrogami :P

Ja jestem niewątpliwie kobietą i jak gadam z kimś, kto mi się podoba, to 90% z wymienionych przez orandża rzeczy na pewno nie robię.:D To taka wiedza książkowa, a w rzeczywistości, to dziewczyna gada tak jak zawsze, chyba, że bardzo chce kogoś poderwać i jest śmiała, to może próbuje jakiejś gimnastyki, jak tu ktoś wypisał.:P

Gość nastolatek o zdanie nie
pytame :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "mikro-przyjaciele moich mikro-wrogów są moimi mikro-wrogami" Mikro, mikro, mikro...czyżby jakieś traumatyczne przeżycia z tym słówkiem związane. Małżeńskie może? Stając po stronie samca, powiem, że nawet rasowy Nigeryjczyk w tym wypadku byłby "mikro". :classic_cool:

Gość IMO13855
Pink_Panther "Nastolatki nie proszą o prawo do głosu." I to jest właśnie straszne. Niemal jak dylematy wypływające z tych niepytanych nastolatków. :classic_cool:

Gość lozer ty nie podrywaj nikogo
dopóki 1. znajdziesz pracę 2. zaczniesz robić w życiu coś więcej niż siedzenie na kafe 3. pozbędziesz się kompleksów 4. trochę zmądrzejesz 5. last but not least - zmądrzejesz

Gość precz z PO
Opowiem wam dowcip: Podchodzi chłopak do dziewczyny i mówi - Cześć, mam na imię Adam Adamiak, kojarzysz mnie? - Nie - No to nara :-) :-) :-)

Gość kto jest za tym
ze looooser cierpi na lekki autyzm ? lapa w gore 🖐️ lub inny czlonek kto co lubi :classic_cool:

Gość lozer ty nie podrywaj nikogo
ehhhhh 5. - dojrzejesz :O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O idem stond :classic_cool:

powiem, że nawet rasowy Nigeryjczyk ajajaj wróć cofam wcześniejszą wypowiedź nie doczytałam krasnalka!

Gość IMO13855
ike "imo nie mierz innych swoją miarą" Jakbym mierzył, to zwracałbym się do Ciebie per Pani z Colorado. ;)

Luser, no nic szczególnego, chłopak (w domyśle Ty:classic_cool:) pewnie chciał zagadać, ale wstydził się pociągnąć ro dalej i się urwało na jednym pytaniu. Ale na pewno się nie ośmieszył, a jak dziewczyna się uśmiechała i była serdecznie nastawiona, a nie patrzyła spod byka, to myślę, że nie miała nic przeciwko. :P;)

Gość IMO13855
Pink_Panther "..nie rozumiem?" Rozmowa z nastolatkami bywa bardzo jednostronna. :P

to zwracałbym się do Ciebie per Pani z Colorado. imo z takim małym lassem to ty kurcze w polsce siedź wiochy nie rób :P

Gość IMO13855
ike "imo z takim małym lassem to ty kurcze w polsce siedź wiochy nie rób" Za to Ty świetnie komponowałabyś się na tle owego Amerykańskiego Kanionu. :P

IMO, zważywszy na to, że jesteś w wieku studenckim powinieneś zarzucić ten protekcjonalny ton, bo to komiczne zestawienie. ;)

też tak myślę kontrasty są bardzo interesujące:P

Gość umówcie się wreszcie
i się przerżnijcie a nie obrzydzacie nam obiad na kafe 🖐️

Gość IMO13855
Pink_Panther "IMO, zważywszy na to, że jesteś w wieku studenckim powinieneś zarzucić ten protekcjonalny ton, bo to komiczne zestawienie." Jak będziesz Stu-Dentką, to wtedy pogadamy. :classic_cool: ike "też tak myślę kontrasty są bardzo interesujące" Zgadzam się. Małe na tle WIELKIEGO - i nie mówię tu o Kanionie. :P

a tak abstrahując od tematu czy jest szansa , imo, że będziecie dziś z salutem się przepraszać ? bo chciałabym popatrzeć nawet lupę kupiłam:P

Gość ike co ty poczniesz jak
imo zacznie rok akademicki? odejdziesz z kafe ? :D