Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskahdkhsdjsgakg

**** FILMY *******

Polecane posty

Gość jaskahdkhsdjsgakg

Witam, poszukuję jakichś dobrych thrillerów do obejrzenia, coś podobnego do "I spit on your grave" (jeśli ktoś z Was widział), lub może coś na faktach o duchach na przykład (ale niekoniecznie)..Generalnie jeśli macie jakieś tytuły godne polecenia to bardzo proszę.Widziałam już dużo filmów ale chyba nigdy takich, które by mnie naprawdę przestraszyły (a chciałabym się dzisiaj bać) :P Na "horrorach" typu teksanska masakra piłą mechaniczną chce mi się śmiać więc takich nie podawajcie ;) p.s. wiem że są portale typu filmweb od tego ale może akurat coś Wam ciekawego przyjdzie do głowy. Z góry dziękuję 🌻

Gość ble buu bee
Jestem Bogiem Limitless

Gość ble buu bee
Żałoba Bereavement

Gość ble buu bee
Konspiracja Echelon Echelon Conspiracy

Gość jaskahdkhsdjsgakg
ble buu bee widzę na filmwebie że ten pierwszy który podałaś to sci-fi ( ja za takimi nie przepadam) ale głównie dlatego że nie lubię filmów w których pokazują jakieś beznadziejne walki na innych planetach itp. W tym akurat tym podobnych pierduł chyba nie ma więc może się skuszę. Ma całkiem dobre opinie jak widzę.Dzięki :) tego drugiego nie mogę znaleźć.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
"nieproszeni goście" już widziałam kiedyś.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
może jeszcze macie jakieś propozycje...?plis

Inni Paranormal Activity The Blair Witch Project 1408 Plaga Mgła The Shutter Stay Alive Internat Amityville Nieodebrane połączenie Silent Hill

Gość jaskahdkhsdjsgakg
Haadia...tak się składa że ja je wszystkie już widziałam ;) to znaczy nie, nie wszystkie...wszystkie oprócz "Stay alive" który na pewno obejrzę. Dzięki, mam już dwa filmy. Jak jeszcze coś Wam przyjdzie do głowy to piszcie.

Gość pokój smierci
pokój smierci

Gość jaskahdkhsdjsgakg
Pokój śmierci-super, dzięki, o takie coś mi właśnie chodzi.

Gość chmurlandia_80
zobacz sobie, np.: lost souls przypadek 39 silent hill zemsta po latach naznaczony co kryje prawda omen 1,2,3 !!!! Egzorcyzmy Emily Rose Haute Tension Amityville Horror (1979) nie oglądaj się teraz upiorna noc halloween (ten jest też śmieszny, ale naprawdę fajny) wrota do piekieł (też)

Gość ble buu bee
Ksiądz Priest

Gość jaskahdkhsdjsgakg
chmurlandia_80 z tych co podałaś nie oglądałam "Stracone dusze" i "Blady strach" 🌻

Gość ble buu bee
Mechanik Prawo zemsty

Gość pokój smierci
okrutna gra

Gość chmurlandia_80
a możesz napisać dobre tytuły, z tych, które sama widziałaś? :) plisss sama lubię takie kino, a też mam wrażenie, że wszystko już widziałam chodzi mi o coś z dreszczykiem, ale nie jakiś shit :)

No więc: Duch Nawiedzony Klucz do koszmaru Obudzony duch Klatwa 1 i 2 Dom ducha Duch i mrok 13 duchów Dark Water

Gość chmurlandia_80
polecam tobie jeszcze: ładunek 200 rebekę (1940) sierota (2009) Ostatni dom po lewej (2009) Eden Lake (2008) Eksperyment (2001) Siła strachu (2005) Zniknięcie (1988) Diabeł (2010)

Gość ble buu bee
Blitz

Gość pokój smierci
czwarty stopień - wszystkie trzy filmy które podałam-rewelacja,zostają w pamięci

Gość jaskahdkhsdjsgakg
chmurlandia_80 no chciałabym Ci coś polecić ale właśnie sama nie wiem co bo już niby widziałam tyle tych "horrorów" ale przeważnie to takie za przeproszeniem gówno że trudno to komukolwiek polecać. Poza tym (jakkolwiek to zabrzmi) ja mam strasznie słabą pamięć do filmów...po tytułach kojarzę żę oglądałam ale o czym to było dokładnie trudno mi sobie przewaznie przypomnieć więc nie wiem czy to było w miarę ok czy shit. :O W każdym razie...z tych filmów które ja mam gdzieś tam pościągane to te wszelkie części paranormal activity/ etnity ale nie kazdemu się takie coś w sumie podoba bo to takie dokumentalne niewiadomo co, zapamiętałam film "Devil" http://www.filmweb.pl/film/Diabe%C5%82-2010-538571, o egzorcyzmach jakieś też ostatnio oglądałam "Ostatni egzorcyzm"-coś takiego ale też już pamiętam średnio na jeża. Jak coś mi się przypomni to napiszę jeszcze później. Obejrzyj sobie ten "Pluję na Twój grób"-nawet mi się spodobał. Aha-i jeszcze "Salo-120 dni sodomy".

Gość jaskahdkhsdjsgakg
a...i jeszcze pamiętam taki "1408" ten też mi się podobał

Gość jaskahdkhsdjsgakg
"Okrutna gra" nie mogę znaleźć na filmwebie:( jak macie link to podajcie proszę.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
chmurlandia_80 z tych co ostatnio wymieniłaś chyba większość oglądałam. ładunek 200 to pamiętam jedną scenę z tego filmu, utkwiła mi w pamięci. Jak tej dziewczynie do łóżka wrzucają jej narzeczonego nieboszczyka.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
pokój smierci ale ja nie mogę znaleźć tego "okrutna gra" :(

Gość chmurlandia_80
dzięki, te które mi polecasz, poleciłam nieco wyżej :P chyba faktycznie wszystko już widziałysmy ;)

Gość jaskahdkhsdjsgakg
chmurlandia_80 czyli co, widziałaś już te "Ostatni egzorcyzm" , "Salo" i "Pluję na Twój grób"? bo "devil" to widzę ze tak..chyba ze coś przeoczyłam :|

Gość pokój smierci
autorko ja mam taki darmowy program polski Ares i nim ściągam czasem filmy. Spróbuj