Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaskahdkhsdjsgakg

**** FILMY *******

Polecane posty

Gość jaskahdkhsdjsgakg
słuchajcie, a tak przy okazji...kojarzycie może taki film (to z innej zupełnie beczki) gdzie jest małżeństwo i facet w pewnym momencie sprowadza do domu swoją młodą kochankę. Żona ją musi tolerować w domu, śpią razem we trójkę...tyle pamiętam, oglądałam go baaaardzo dawno temu, to chyba jakiś polski film i fabuła masakryczna jak widać ale dręczy mnie od jakiegoś czasu bo nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Kojarzycie?

Gość jaskahdkhsdjsgakg
ok, spróbujęz tą stroną, dzięki. A słuchajcie, a coś z komedii? ale takiej żeby można było lać ze śmiechu. Ja polecam np "Zgon na pogrzebie" (z tym że wersja brytyjska) no i american pie ale to akurat wszystkim znane. Jak Wam coś przyjdzie do głowy to też piszcie. Albo wiecie co..w ogóle z jakiegokolwiek gatunku jak jakiś film zrobił na Was wrażenie to też podawajcie.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
O, mnie się przypomniał jeszcze jeden, dobry moim zdaniem "Godziny strachu" http://www.filmweb.pl/film/Godziny+strachu-2007-269974 warto zobaczyć, polecam.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
up

Gość jaskahdkhsdjsgakg
a tam...zwialiście mi wszyscy i temat upadł :/

Gość jaskahdkhsdjsgakg
no...ludziki....

Gość chmurlandia_80
"chmurlandia_80 czyli co, widziałaś już te "Ostatni egzorcyzm" , "Salo" i "Pluję na Twój grób"? bo "devil" to widzę ze tak..chyba ze coś przeoczyłam :|" widziałam :)

Gość jaskahdkhsdjsgakg
eh...no to faktycznie ...widziałyśmy już chyba everything. A co z tymi komediami?

Gość Mi się osobiście nie podoba
już ktoś go wymienił, ale powtórzę "Eden Lake" naprawdę super film również polecam !

Gość jaskahdkhsdjsgakg
dobra, to przejdzmy teraz do tych komedii albo dobrych, naprawdę dobrych filmów z innego gatunku. Co polecacie?

Gość hksahgdjjsj
up