Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosodrzew

co jecie?

Polecane posty

do bani ta ankieta. rozumiem ze musze wypelnic wszystkie pytania z * a tam jedno 4 . Czy uczęszczasz do klubu fitness na zorganizowane zajęcia grupowe (np. aerobik, joga) lub na siłownie? * odpowiadam NIE a nastpne z * 5 . jak często uczęszczasz do klubu fitness? * 1 raz w tygodniu 2 razy w tyg 3 razy w tyg 4 razy w tyg 5 razy w tyg 6 razy w tyg codziennie proponuje sobie wymyslic lepsza ankiete :)

Tak, lepszą ankietę poprosimy, bo w połowie doszłam do wniosku, że nie warto tego wypełniać. Np. ile razy w ciągu dnia jesz/pijesz - wodę/napoje kolorowe. Mogę wypić na raz 2 litry, albo 6 razy po jednej szklance.

Gość kosodrzew
słuchajcie przepraszam, bo to ankieta skierowana do osb uczeszczajacych do klubow fitness, robiona na szybko jako uzupełnienie mojej "rzeczywistej ankiety" i stad ta niska jakość :( zapomnialam dodac komentarz na wstepie ze to skierowane tylko do amatorów sportu. nie gryźcie prosze i dziekuje wszystkim za dobre checi!! :)

Gość kosodrzew
alanyaa chodzi mi o częstotliwość... z punktu widzenia metodologicznego to niewłasciwe ale dla mnie ma duze znaczenie własnie częstotliwość - na potzreby ankiety. W normalnym życiu wazna jest zarówno ilość spozywanych posiłków jak i czestotliwosc :) to samo dotyczy sie płynów:)