Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenuska_d

Ile powinna wazyc

Polecane posty

Gość Lenuska_d

dziewcyzna (majaca 176cm wzrostu),by wygladac szczuplo?

Gość tutyuityiiii
65 kg

Gość jaskahdkhsdjsgakg
55 kg

Gość jaskahdkhsdjsgakg
jesu jakie 65?! :O

Gość so autorki
wg. pobieżnego wzoru 176-100+/- 5 czyli w idealnej normie 75 a w dolnej granicy normy 69kg Szczegółowy wzór ujmujący więcej danych znajdziesz w t. "Chudnij bez wyrzeczeń" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość Lenuska_d
69 to za duzo. Mnie wlasnie teraz waha sie waga 68-70 i wygladam za grubo, noszę 40-stkę.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
jakie tam za chuda. Ja mam 175 ważę 54 i jeszcze bym chętnie zgubiła np trochę z dupy, ud i brzucha.

zależy od budowy. można ważyć więcej niż się wygląda i wyglądać na więcej niż się waży. ale 54 kg to mało jak na 176 cm. jeśli ktoś uważa, że przy tym wzroście jest gruby to co najwyżej nie wyćwiczony

Gość fffghhhhhhhhhhhhhhhh
Nie przesadzajcie. Ja przy 160 cm wzrostu ważę 53 kg i nie wyglądam grubo!!!

Gość jaskahdkhsdjsgakg
ale poważnie. Ja nie mówię że jestem gruba. Ale to też wszystko zależy jaką się ma figurę. Nieraz osoba która ma taki wzrost i waży nieco więcej bedzie wyglądała lepiej niż taka ja z tą moją teoretycznie niższą wagą. Ja jestem nieproporcjonalna w sensie na górze chudzielec, cycka zero ale biodra szerokie i dupa wielka.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
no więc właśnie. Ale gdybym żarła bez opamiętania i przytyła np do 65 kilo to to wszystko poszłoby jeszcze bardziej w biodra i byłaby porazka. Stąd taka moja opinia.

no ale nie nakręcajmy dziewczyn, że powinna wazyć tyle a tyle, żeby wyglądac szczupło;) czasem wystarczą ćwiczenia;) Ja mam 168 cm i 54 -53 kg. Ludzie mówią, że spokojnie mogę ejszcze przytyć bo miednica mi wyhodzi na wierzch.

Gość Regg.
Ja mam 171 cm i ważę 64 kg i nie wyglądam grubo :P a te które uważają że to dużo to na prawdę kłania się lekarz specjalista :P można łatwo sobie obliczyć czy się ma nadwagę czy nie, tzw BMI. http://www.vip-antycellulit.com/bmi.html tu możecie sprawdzić swoje proporcje wagowe.

Gość jaskahdkhsdjsgakg
i tak jesteśmy wszystkie piękne zgrabne i powabne. No nie dziewczyny?

Gość jaskahdkhsdjsgakg
a na tłuszcz tak? :P

Gość Lenuska_d
N a ładnie wytrenowane ciałko a jakze:) a u mnie ejszcze sporo do wycwiczenia i zgubienia troszke kg.

Nie mówię o nadwadze, ale jeśli ktoś ma wagę w normie to wystarczy, że podmodeluje się ćwiczeniami:) ja nie uważam, że mam tłuszcz:P nawet wałka na brzuchu nie ma;)

no wlasnie kazdy ma inna budowe a wracajac do wagi 54 kilo przy wzroscie 176 to jest to stanowczo za malo tak jak juz pisalam wyzej ja mam 177 i przed ciaza wazylam 55 i naprawde wygladalam mega kosciscie i marzylam zeby przytyc w chwili obezcnej waze 60 i jest ok :)

Gość Milajajaakaaa
pogieło Was? ja mam 168cm i ważę 54 kg i jestem chuda a tu jakaś pisze, że waży 55 przy 175 i chce jeszcze schudnąć idź się dziewczyno przebadaj lepiej

Gość oooo ja tez mam 168
i wazylam 54 i bylam za chuda!!!! przytylam do 58 i jest ok, ale i tak np. na dekolcie wystaja mi zebra