Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she24

jaki kolor dopasowac do...

Polecane posty

Kilka kolorów na ścianach w jednym pokoju, już nie jest fajne. Parę lat temu był taki trend w dekoracji wnętrz. Teraz to przeszłość.

to troche za mala powierzchnia na tak przyylaczajacy kolor, nawet jesli jest na jednej scianie

Gość she24
tj. moj pokoj czyli sypialnia i dzienny, jedno okno na scianie dwumetrowej prostopadle do niego są drzwi (na scianie 4 metrowej) na koncu tej sciany

mysle z to zalezy od tego jakie jest pomieszczenie?? czasami jak sie dobierze odpowiedni kolor, w sensie drugi to mozna zdzialac cuda. wizualnie swietnie go zmienic. ja mam dwie sciany w pokoju w innym kolorze i zaiast zrobic sie dluuuuuuuuuuuuugi jak jelito robil sie mily i przytulny.

Gość she24
a proponujecie jakies inne kolory? obecnie jest limonka z kremowym,ale juz mi sie znudzil, chcialam cos bardziej z charakterem

Przestań oglądać gazety typu Cztery Kąty i katalogi Ikei i kup sobie jeden numer Elle Decoration. Dopiero tam są rzeczywiście ładne wnętrza, we wszystkich innych są zawsze takie same i takie jak u każdego. Jest jeszcze jedna taka gazeta, ale nie pamiętam tytułu, mieszkanie urządzałam 3 lata temu.

ja bym poszla na mala sciane ten amarantus, na dluga z drzwiami groszkowy lub tym podobny, nie jaskrawy i wyrazisty ale raczej stonowany. 2 przeciwlegle sciny biale, sufit bialy.