Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneet84

potrzebna porada mamuniek błagammmm

Polecane posty

Gość aneet84

mam problem z moja coreczka a mianowicie bardzo mi ulewa i wymiotuje w szczegolnosci po karmieniu cyckiem(tak na zólto wrecz wymiotuje) bo jak jej mm daje to prawie wcale nie ulewa a wogole nie wymiotuje, nie wiem co robic prosze o rade

Gość dfhkjl
mamuniek... błagam...

Gość w pewnym sensie egoizm
kobieto do lekarza!! KURWA DO LEKARZA JAK CI DZIECKO WYMIOTUJE NA ŻÓŁTO!!!

Gość aneet84
to nie jest ze ciagle mi wymiotuje tulko czasem po cycuszu ale zawsze na zólto a po mm nie,a daje jej na zmiene cyc i butla

Gość ktg
Chętnie poczytam, bo mój też ulewa tylko moje mleko. Mm jest pewnie bardziej gęste. Co tu zrobić - mieszać?

ile corka ma? Moze na żolto bo masz jeszcze siare a dlatego po piersi ze jest po prostu rzadsze mleko niż mm? Moze to refluks fizjologiczny? Tak czy siak zgłoś pediatrze, przydałoby się USG brzuszka. Jak przybiera na wadze? Układaj ją do spania wyzej, noś do odbicia i karm malymi porcjami- często ale malutko.

Dziewczyny jak ulewa nie bardzo i przybiera na wadze to nic nie robić. Po jedzeniu do odbicia nosić, potem polozyc żeby glowka byla wyzej, nie gnieśc brzuszka. A jak nie przybiera to jest syrop gastrotus baby przeciw ulewnaiu- bez recepty sie go kupuje i zaraz po karmieniu podaje łyżeczką do dziubka. No i koniecznie pediatra, USG brzuszka.

Gość aneet84
skonczyła miesiac, odciagałam mleko i nie mam juz siary, ja mieszkam w uk wiec u nich to wszysto wporzadku jest,a co do wagi to dopiero za tydzien bede wiedziala ile wazy

Gość ktg
Mój bąbel przybiera, nawet za bardzo... Będę go chyba dłużej nosić, tak jak mówisz.

Jak przybiera to sie nie martw- minie z wiekiem :) Moja pani dr mówi ze po to wymyślili śliniaczki :P A tak na serio to musisz tylko pilnowac zeby sie tym nie zakrztusił i jest ok. Autorko W sumie nie wiem czemu ulewa na żolto w takim razie. Moja ulewala na bialo (no moze tak zoltawo lekko ale to nie byl mocno zolty kolor) albo wymiotowała przetrawionym mlekiem- taką jakby na wppól wodą z serwatką. Na pewno mm jest gęstsze niż to z piersi wiec pewnie to jest tego przyczyną.

Gość aneet84
u mnie to nawet noszenie nie pomaga, pociagnie ja przy beknieciu albo nawet i 30 min po jedzeniu