Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliabuuliaaaa

Problem z mamą.

Polecane posty

Gość juliabuuliaaaa
O matko !! Ludzie co odrazu mowicie o ciazy! Nie mam zamiaru robić nic z tych rzeczy. tylko poprostu kazdą wolną chwilę spedzać w jego towarzystwie. I na odwrót. Wstydziłabym się zajśc w ciaze w tym wieku...

Gość wyluzuj laska daj mu chwilę
nudna jesteś z tym tekstem o spędzaniu każdej wolnej chwili z twoim facetem uwierz, jak będziesz się go tak kurczowo trzymać to bardzo szybko mu się to sprzykrzy, zatęskni do wolności, kolegów i innych zajęć jak długo się znacie że jesteście na etapie papużek-nierozłączek ?! jego kumple się z niego nie śmieją że taki pantofel ?

Gość juliabuuliaaaa
znamy sie ok. 3 lat.

Gość juliabuuliaaaa
Ma znajajomych ale woli sie spotykac ze mna. Czasami jezdzi do swojeo przyjaciela.

Mam 22 lata i doskonale pamietam, jak to było mieć 16 lat, spotykac się ze znajomymi, jakies miłostki itp.. ale jak sobie pomyslę, że moja 16letnia córka zamiast się uczyc miałaby się spotykac codzinnie z jakimś fagasem, który najprawdopodobniej rzuci ją szybciej jak ją poznał, to by mnie normalnie kurwica wzięła... bo przyjdzie czas na chłopaków, a teraz jest czas na naukę.

Gość aniutektek
A moze czasem trzeba by było mamie pomóc w domowych porządkach a nie tylko furgac... a poza tym mysle ze mama sie czepia bo pewnie tez chciałaby z tobą trochę czasu spędzic nawet jesli miałybyscie w tym czasie nie gadac liczy sie to ze jestes blisko... ale i tak wiesz lepiej bo jestes w tym cielęcym wieku- kazdy to miał ... bay bay

Gość aniutektek
a i jeszcze jedno , mysle ze jak na twoj wiek to czas do 22 to jest i tak super powinnas sie cieszyc nie kazdy tak miał , ja wiem tez wtedy mi sie wydawało ze to za krotko < ja mogłam do 21 w wieku 19 lat> ze to co mama gada to jakies pierdety itd ale teraz z perspektywy rodzica patrząc wiem ze tak było dobrze i mama miała przeważnie racje < ale nie zawsze :)>

Gość ewewewewerrr
Mam 23 lata wiec nie jestem jakos wiele starsza ale dziwie sie Twojej mamie ze toleruje taką sytuacje, jej 16 letnia(!!) corka spedza całe dnie i wieczory ze swoim chłopakiem. Gdzie tu czas na spokojną naukę, obowiązki domowe i rodzine? Masz niesamowicie tolerancyjną mamę a ty uwazasz ze masz z nią problem?:D

Gość juliabuuliaaaa
Wiadomo ze kazdy w mlodzienczym wieku chce miec chlopaka/dziewczyne. I czlowiek rozwija sie w tym kierunku przez cale zycie. Tzn. mam na mysli dziecinstwo i mlodość. I myśle ze nie mozna tez całkowicie ograniczyc spotykania sie z plcia przeciwna dlatego zeby dziecko tylko siedziało w ksiazkach i zakuwało. Oczywiście jesli nie zapowiadają sie z tych znajomosci jakies inne problemy. I szczerze współczuje rowiesniczkom ktorych rodzice zabraniają spotkań z chlopakami "bo sa na to za mlode".

Gość juliabuuliaaaa
Powtarzam jeszcze raz ze nie siedze z nim do 22 tylko do 21!! Bo chyba niektorzy nie doczytali ;D

Gość juliabuuliaaaa
Dzieki, doszłam do wniosku ze to dobrze ze moja mama tak mnie pilnuje i martwi sie o moją przyszłość i jeszcze jej kiedys za to podziękuję, jeżeli nie bede taka głupia i nie zejde z tej dobrej drogi. Może troszeczke przesadza z tym ciaglym gadaniem ale jakos przeboleje. ;))

Gość aniutektek
julka doszła juz do wniosków i wszystko gra i buczy :D

Gość bbbnb??????
ty sie pod nią podszyles i tyle

Gość juliabuuliaaaa
Nikt sie pod nikogo nie podszywał. Do tej 20:30 czy 21 umowiona godzina jest dla mnie jak stwierdzam ok i juz. ;D