Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

czy to ciaza?

Polecane posty

Witajcie staramy sie o dzidziusia juz 3 miesiace mam okres co 31 dni mam dostac 25 bola mnie jajniki od kilku dni i głowa czy to moze byc objaw ciazy kiedy moge zrobic test a iedy badanie z krwi i czy to badanie cos koszuje?

Gość gloryyyyyy
test zrobic najlepiej w dzien wyst. okresu lub kilka dni po ... wtdey jest wiarygodniejszy :)

bol jajnikow moze swiadczyc o ciazy, mnie bolaly jajniki jak zaszlam w pierwsza ciaze, a przy drugiej zero objawow.

Gość gloryyyyyy
ja kilka dni po zaplodnieniu mialam kucie jajnikow i obolale piersci po ich bokach...i twardawy brzuch :)) teraz jestem w 21 tc :)

a mnie zaczely bolec 2 dni po stosunku normalne to jest ??? i nie bola caly czas tylko pobolewaja

magda na objawy za wczesnie:)zrob test dopiero w dniu @.

Gość gloryyyyyy
ból głowy - nie wiem. ja nic takiego nie mialam i nie slyszalam. poczekaj z 2 tyg i zrob test :)

Mnie zaczęło boleć podbrzusze już 3 dni po stosunku (kochaliśmy się w owulacje) i faktycznie był to 1 objaw ciąży! Drugim było utrzymująca się temp. 37,4C. Pierwszy test zrobiłam 3 dni przed planowym okresem i wyszedł pozytywny :)

bol glowy niekoniecznie musi oznaczac ciaze.Pozatym kazdy organizm jest inny.Do @ zostal ci przeszlo tydzien.Trzeba czekac:) co do badania z krwi to koszt ok 30 zl i najbardziej wiarygodny.

I ten ból podbrzusza jak zaczął 3 dni po stosunku to trwał na maxa do ok. 4 tygodnia ciąży, a teraz boli też ale już nie tak mocno i nie non stop.

Gość słonik z wąsami ....
magda ja wiem ze chcesz dziecko to który juz twój topik 6 dziewczyno z takim podejsciem to nigdy nie zajdziesz w ciąze blokujesz sie psychicznie wieksząśc kobiet nie zachodzi tak szybko w ciąze a raczej przed @ nie ma objawów ciązy i wiem co mówie boł jajników czy głowy wystepuje w puzniejszej fazie ciązy zycze powodzenia ale ogarnij sie bo jak nic nie wyjdzie to bedzie tylko płacz ps. jak coś sory za błędy pisze z telefonu

elena a sluchaj , ja mam teoretycznie miec @ jutro, ale nic mnie nie boli jak na @....Kochalam sie w dni plodne, tj. w 14 dc przy cyklach 28...wiem ze juz jutro moge zrobic test, ale tak mysle czy to normalne ze nie mam boli, nawet jajnikow? no tylko wzdecia straszne:P

Slea kochałaś się w fajnym czasie więc kto wie ;) Co do bólu podbrzusza to mam kilka koleżanek które są/były ostatnio w ciąży i nie wszystkie bolało podbrzusze także może może :) POWODZENIA ZRÓB TEŚCIK :)

magda test z krwi mozna zrobic w dowolnym czasie, jak i porze..tylko, ze ja bym ci radzila poczekac do @:)i test normalny z apteki, a jesli to konieczne to wtedy test z krwi( np. jesli bedzie pozytywny z apteki, a lekarz na usg nie zobaczy jeszcze ciazy)-wtedy sprawdzac jego przyrost, jak rosnie to dobrze...Tak ja robilam:)

elena dzieki:) jak narazie nie czuje sie ze mam miec @:P ale kto wie...Tylko te wzdecia sa uporczywe. Magda trzymam kciuki:)