Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaGdA1991

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
my juz ponad 6 lat, po slubie 2 miesiace

:) super:) to świeże małżeństwo:) my narazie planujemy ślub brak finansów zeby tyle wydać na raz:) ale za rok pewnei juz beziemy małżeństwem bo rodzce mi to zapewnili:) powiedzieli ze pomoga nam jak tylko będą mogli:) a moge zapytac ile Was kosztowało wesele? Ja juz jestem w zwiazku 2,5 raku z tym ze znamy sie od dziecka:)

wesele na 140 osob z poprawinami wlioczajac ubranie moje i meza 50 tysiecy

chyba za pol godzinki sie zrywam to domciu bo tak mi sie oczy kleja ze nie moge juz wysiedziec

o jaaaa to śliczny ślub mieliście:) u mnie nie bedzie tylu osób może z 80 góra:) skromny taki:) Magda1991 pewnie ze jak sie zerwiesz to Cie bedzie bolało bo tez tak mam często...

Magda- na prawde nikt ci tu nie powie dlaczego :) powodow moze byc wiele, ile jestes dni przed @?

KAROLINAAAAAA pewnie uciekaj:) odpoczywaj jak najczęściej jest to możliwe:) Trzymam za Ciebie i za maluszka kciuki:)

Magda1991 źle siedziałaś dlatego naciągłaś sobie cos i tyle:) uwież ze to naprawde za wcześnie zeby potwierdzić ciążę.... ja o swojej ciąży dowiedziałam się jak byłam w 7 tygodiu dopiero także... nie nakrecaj się

KAROLINA, 140 osob to duzo, a jak mi wypadnie z 250 osob liczac ze zaprosimy wszystkich z mojego przyszlego meza rodziny to na prawde... sale juz mamy, tylko terminu nie ma dokladnego, ja sie boje az myslec o kosztach...

9 dni to na prawde za duzo, zazwyczaj objwy wczesne sa podobne do tych na @...i ciezko ustalic co na co. ja pamietam ze jak bylam w ciazy to czulam sie ok, zero objawow do 4 tyg jak zaczal sie spozniac okres zrobilam test, potem 2...za jakies 2 tyg zaczely sie objawy typu sennosc, zgaga i mialam dziwne mdlosci popoludniowe;p

ja mialam tak samo jak madzikk

hej ja dalej nie mam okresu, mysle ze do jutra rano dostane, a jak nie to bede zdziwiona...bo brzuch mnie ciagle pobolewa...

no kochana to wszystko możliwe ze bedziesz miała dzidzie, ale to tez zależy od tego czy masz regularne cykle:) zrób sobie test jutro:)

Witajcie kupilam sobie test 6 dni po zaplodnieniu wychodzi jak myslicie sprawdza sie czy poczekac

Gość cyki cyki
6 dni po zapłodnieniu, to nie musi być 6 dni po stosunku. Ciążę testy wykrywają od momentu zagnieżdżenia zarodka, a nie od chwili stosunku.

Gość Moniaaaa:)
Witajcie. Być może był już taki temat (przepraszam za zaśmiecanie),jednak nie znalazłam Mam takie pytanie, nie chciałabym sobie wkręcać jakiś urojeń ,stąd mój post. Ostatnią miesiączkę miałam 13.09.2011r,z moim partnerem w chwili zapomnienia zaszaleliśmy..było to noc z 22-23.09. (w sumie nad ranem). Już następnego dnia pojawił się u mnie śluz płodny.. owulacja trwała 3 dni. W natłoku pracy te dni szybko minęły i zapomniałam,niestety w dość bolesny sposób przypomniałam sobie pare dni po owulacji..jak nigdy boli mnie krzyż,dosłownie nie mogę znaleźć sobie wygodnej pozycji (sluz w tym czasie miałam jakby był ciut żółtawy i było go dużo),od kilku dni piersi mam jak na okres,bolą okropnie,ale SA też zdecydowanie większe. Żeby sobie nie mącić w głowie,sprawdzam sluz choc okres powinnam dostać w niedzielę (max)!,sluz mam białawy ,ale nie jest ani gęsty, ani rzadki ,taki po środku..Nadal nie dopuszczam do siebie mysli o ciąży (choć bardzo bym chciała,wiele razy się zawiodłam)..mijają 2 tyg od owulacji a ja,nie dość że od owulacji czuję ból podbrzusza,ale taki inny niż na okres..to ostatniego wieczoru zasnęłam o 20 i spałam do 7 rano! W ciągu dnia ledwo się powstrzymuję przed zaśnięciem,mam masę pracy,może to też jakos mnie motywuje do działania. Wiem że muszę czekaćale tak jakoś chciałam się z wami podzielić moją bolączkąco myslicie? Niestety nie mierzę temperatury, choć ostatnie dni to ciągle marznę Pozdrawiam Was i dziękuję za odpowiedzi.

"owulacja trwała 3 dni." :D :D :D no to jesteś ewenementem Matki Natury To, że ostatnio marzniesz, nie ma NIC wspólnego z temperaturą wskazującą na prawdopodobną ciążę, skoro tej temperatury nie mierzysz wg ścisłych zasad.