Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdsafhjdfsa

Rzygam Anglia!!!!

Polecane posty

Gość hjdsafhjdfsa

dziadostwo. Ktos moze ma inne zdanie ?

Gość lu ne
a co tam robisz

Gość ptasiek nastroszony
co zimno sie zrobilo a zaden Hidus cieplym moczem w parku nie uraczy?

Gość hjdsafhjdfsa
wrocilam wlasnie. Pracowalam w sklepie odziezowym.

Gość szanowny pan pomrańcz
gówno mnie to obchodzi, do Polski nie waż się wracać - nikt cię tu nie chce :classic_cool:

Gość hjdsafhjdfsa
co za poziom.

Gość hjdsafhjdfsa
Tragicznie. Wiekszosc pieniedzy na mieszkanie i zycie z miesiaca na miesiac. Zupelnie jak tu, ale tutaj mam chociaz przyjaciol.

Gość hjdsafhjdfsa
tak!! Turki, czarnuchy i ciapaci!! Nic nie robie, tylko doopy daje !!

Gość lu ne
no tak, złote czasy sie skończyły, pewnie jedyny plus to język

Gość hjdsafhjdfsa
No wlasnie tam gdzie drogo, tyle, ze druga polowa nie chce slyszec o zmianie miejsca zamieszkania.

Gość hjdsafhjdfsa
Wiecie co ? To prawda, ze wiekszosc polakow to prostacy. Dajecie doskonaly przyklad na to. Wszedzie.

Gość a jaaa
mieszkam w anglii i nie narzekam!!!trzeba zaradnym byc!!!

Gość hjdsafhjdfsa
moglam i zastanawiam sie wciaz, widzac tutejsze ( polskie ) zachowanie. Z tym, ze juz sama, bez faceta.

Gość A niby czego oczekiwals
zakladajac taki "inteligentny " temat? Kogo to obchodzi po co tam pojechalas i dlaczego wrocilas? Jak ma sie wyksztalcenie to sie nie tyra,nigdzie !

Gość mamusia krzysia 26
nie zwracaj uwagi na tych idiotów z kafe

Gość hjdsafhjdfsa
Tak, wy magistrzy :D kazdy po studiach w Pl ma prace, z ktorej jest zadowolony i za dobre pieniadze, to fakt. Zaradnym ?? A skad przypuszczenie, ze nie ? Bo wrocilam ?

To się dobrze zastanów. Jak nie przez kulturę to chociaż z powodów czysto finansowych.

Gość hjdsafhjdfsa
Tyle, ze pieniadze to nie wszystko. Obojetnie od stopnia znajomosci jezyka, wciaz to nie to samo, co z polskim. Niestety. I wciaz jestes tam sam.

No niby tak, sporo osób narzekało na "wyobcowanie". chyba dużo zależy od tego ile się tu siedzi i od nastawienia.

Gość htyhyu879p
Moja druga polowa tez nie chciala wrocic, wiec sie rozstalismy. Dobrze ze wrocilas i dobrze cie rozumiem. Zycze powodzenia.

Gość a jaaa
nie twierdzę ze nie jestes zaradna,ale skoro wróciłas to nie narzekaj,i powiedz nam dlaczego teraz nagle rzygasz anglią ?bo ci sie nie powidło?to bez sensu i nie na miejscu!!

Gość hjdsafhjdfsa
Ni powiodlo ?? Ja po prostu mam dosc tamtego klimatu. Czarnych, ciapatych, smierdzacych kebabow, wynajmowanej chaty, tepych GP, glupkowatych rozmow w pracy etc. Ot co.

Gość hjdsafhjdfsa
Tego, ze mimo wszystkiego, bedzie sie i tak drugorzedna postacia. Cabbage person. From Poland.

Gość ihukl
A ja bardzo lubie miejsce gdzie mieszkam, niestety bardzo daleko od Polski i ostatnio bylam w PL 3 lata temu, tesknie juz, a moj maz nie chce jechac, uwaza, ze w Polsce nie wypocznie. Chyba sama pojade. Skoro w Anglii ci sie nie podoba to nie ma co sie meczyc i lepiej uloz sobie zycie w Polsce.

Gość jatezzz
Bo wielka brytania to jeden wielki syf - brzydkie miasta, brzydkie domy, obrzydliwi ludzie, zero klimatu, nie ma tam nic za czym czlowiek moglby tesknic, jedyna rzecza ktora mnie tam trzyma, to kasa i wygodne zycie, ale ucze sie juz drugiego jezyka, aby jak najszybciej wyniesc sie z tego kraju

Gość hjdsafhjdfsa
Tyle, ze tu tez nie jest super i stad problem. Nie moge znalezc rozwiazania. Byloby inaczej, gdybym myslala tylko o sobie, a nie moge., bo jest dziecko.

Gość boska_asienska
Ja RZYGAM PARYŻEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajomi myślą że Pana Boga za nogi chwyciłam, rodzina też. W polsce brak perspektyw, jestem pielęgniatrką, stydia w Krakowie i Paryżu jak myślicie ile zarabia pielęgniarka z 3 letnim stażem w Polszy? Ja wiem, a w Paryżu żyć się odniechcewa, co z tego że kasa godziwa, tylko gdzie uciec? anglia nie dziekuje, w hiszpani bezroocie takie że dramat