Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentzik

Solarium...jurro sie wybieram.

Polecane posty

Mam pytanie do uzytkowniczek solarium. Jako,ze wakacje sie skonczyly ,to i opalac sie nie mozna. Jutro wybieram sie do solarium i tak sie zastanawiam czy to nie wstyd ,ze facet chodzi na solarium?? Moglibyscie z takim bonzem sie spotykac. Troche ,TROCHE zelu na wlosy i opalenizna ,fajne rurki i ray bany ....Kazda laska to lubi.

Gość Madzialena86m
Raczej jak lalusiowaty pociotak... na takich nawet bym spojrzeć nie chciała.. facet to musi być facet, a nie męska cipa

Lepsza blada dupa niż pomarańczowy koleś. Poza tym po solarium będziesz miał przebarwienia na twarzy, a to w żaden sposób nie wygląda dobrze.

Studentzik------------> jesteś pedałem i gejem patałachu bo tylko geje chodza na solarium i jestes cipą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Są pewnie takie puste lale z utlenionymi spalonymi włosami, w białych kozaczkach i równie zjaraną skórą jak ów opalony macho. Jak chcesz zrobić wrażenie na takich pannach, to ok.

Gość hdhfkridjdks
ja pierdole a co w tym zlego ze chlopak chce sie roche opalic???jak ktos sie opala naloncu to tez musi byc cipka??ja znqm paru kolesi co chodza czasem na solara i wcale nie sa zadnymi lalusiami tylko normalnymi facetami wszystko z umiarem takze kolego nie przejmij sie bo te zawiste dziewki ci zazdroszcza bo wiedza ze u takiego nie maja szans:-D:-D:-D:-D:-D

"Prosze mnie nie wyzywa,bo zglosze na policje." "TROCHE zelu na wlosy i opalenizna" I ty siebie nazywasz macho? Wklej fotełe, my to ocenimy, choc jak znam życie wyglądasz jak tandetna "gwiazda" jakiegoś wiejskiego zespołu disco-polo. :classic_cool:

dla mnie to pedały i geje chodzą a normalni ludzie nie chodzą na solarium...

A to,ze chkdze na solarium dyskwalifikuje mnie w oczzach porzadnych kobiet?? Wszystko jest dla ludzi ,co wam przeszkadza,ze chce byc opalonym facetem. Dlaczego wyzywacie mnie ,choc mnie nie znacie.

Zawisc od was na kilometr . Wstydze sie za granica,ze urodzilem sie w tym butnym i niedoleznym kraju. Historia powinna nauczyc nas,ze ksenofobia i przekonanie o wyzszosci do nieczego nie prowadzi.

Gość abrabababababababa
a chodz. chodz po raka skory debilu :D a dostaniesz go na bank, moze za rok, moze za 10..ale na pewno dlatego jestes dla mnie debilem bo tylko debile zabijaja sie na wlasne zyczenie

Jakbym tak myslal, tobym z domu nie wychodzil. Bo samochod mnie przejedzie albo w restauracji mnie cykuta poczestuja..

Dziewczy blade ,jak dupa szwedki sa aseksualne... Biala skora ,nie kreci facetow. Sredniowieczne wyobrazenie o pieknie zmienilo sie.

Gość dhbfhjbdd
Studentzik chyba jesteś tutaj pierwszy raz, gdzie jak gdzie ale na tym forum nie można normalnie porozmawiać ani uzyskać porady :)

Studentzik, zadałeś pytanie na forum, czy zjarani solarium kolesie podobają się kobietom, dostałeś odpowiedzi, więc się nie burz i nie wyzywaj wszystkich od zawistnych ludzi, bo nie otrzymałeś takiej odpowiedzi jaką byś chciał.

Nie wiem dla kogo blade,jak dupa kobitki sa atrakcyjne. Meska czesc Mezczyzn woli gorace opalone brunetki.

i tak wiekszosc kobiet lub mezcztzn wola naturalne niz sztuczne lalki

Gość to jeszce ktis sie opala na
solarium?