Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knknkkn

niscy faceci mam do was pytanie

Polecane posty

Gość knknkkn

czy facet 165 -170 nie czuje sie jak gowno przy mezczyznie 190?

Gość to zalezy jaki to facet 190
bo jak suchar to bardziej jemu jest glupio niz mi :D

Gość knknkkn
ale ja sama jestem malutka mam 165:D przy facecie 190 czuje sie mala, slabą kobietka:) a wy czujecie sie przy nich malymi, slabymi mezczyznikami:classic_cool:?

Nie. Szczególnie jak widzę przedziałek między jedynkami u wielkoluda albo ciuchy z lumpeksu. Ale to bez znaczenia, wysoki facet może być przystojny, bogaty i inteligentny, z pewnością wzrost jest ważny dla kobiet, ostatnio nawet bardziej bo pojawiły się debilne teksty typu "mężczyzna zaczyna się od 1.85 m". Zresztą, co ja się będę rozwodził. Jeden atut nie wystarczy, obojętnie czy to pieniądze, wysoki wzrost czy inteligencja.

Gość knknkkn
ile masz wzrostu??kolego?

Gość knknkkn to nie zadna
laska tylko chuderlawy informatyk 195 cm wzrostu o obwodzie klatki piersiowej mojego chomika. A temat to typowe prowo , a ludzie to lykaja.

Hej, ja też mam 165 cm wzrostu! :) Widzisz, wzrost nie jest wyznacznikiem siły. Nie musimy więc czuć się słabi. Szczególnie, gdy mamy wysokie poczucie własnej wartości, ale prawdą jest że wielu konusów uważa się za gorszych.

Gość avp2
U mnie na studiach tacy naprawde bardzo wysocy mieli problem z laskami. Tzn zadna sie nimi za bardzo nie interesowala. Najwieksze branie mieli 175 do 183 gdzies tak.

Gość knknkkn
165 to jestews filigranowy;)

Gość bo wzrost faktycznie nie
ma nic do sily. Liczy sie masa ciala. DLatego w boksie i mma nie ma kategorii wzrostowych tylko wagowe. Skads sie to bierze. To tylko laski mysla ze jak wysoki to silny. Zdziwia sie jak kiedys ich lanky wyrostek dostanie tak grubo wpierdol ze same beda musialy mu pomac w zbieraniu zebow z ulicy

Filigranowy to nie określenie do wzrostu, tylko do budowy ciała w sensie drobna. Chyba nie powiesz, że spasiona swinia 80 kg przy 165 cm jest filigranowa. Wiele kobiet pewnie skreśla mnie przez wzrost, ale co mi pozostaje ich życie, ich wybory, nie mogę powiedzieć że błędne. Przecież każdy ma swoje wymagania, ja np. nie lubię grubych dziewczyn, kilogram nadwagi to dla mnie za dużo. Ja się staram żyć jak najlepiej, w najgorszym wypadku znajdę kobietę ze 150 cm wzrostu ;)

Gość knknkkn
a doo ilu kg tolerujesz kobiety?? np 165?cm

Gość najlepsze branie maja
zauwazylem totalnie przecietni wzrostem. Tak gdzies od175 -180. Ponizej juz jest ciezej i powyzej wcale wbrew temu co sie czyta na takiej kafe wcale tez nie jest lepiej. A juz takich facetow powyzej 190-195 znam paru i jeszcze nigdy w zyciu nie widzialem ich z jakakolwiek dziewczyna. A mieszkamy na jednym osiedlu domkow i widzi sie tych ludzi na codzien,. Tzn jest jeden bardzo wysoki ale ma takiego ryja jak ten jeden aktor i koles na dodatek chodzi na silownie ma gdzies ze 110 kilo to tylko on ma branie bo widzialem go juz z paroma kobietami .

Nie mam miernika kilosów w oku, więc ci nie powiem konkretów. Lubię szczupłe, wręcz chude. Ale ogólnie, to niezależnie od wzrostu powyżej 65 kg są dla mnie aseksualne. Sama widzisz - tak to już bywa, że czasem ktoś nas nie akceptuje. Pozostaje tylko iść dalej swoją drogą, nieważne czy ma się 66 kg czy 165 cm wzrostu ;) Notabene, kiedyś mój limit wynosił 60 kg ale poznałem fantastyczną kobietę, która miała 61 kg. Była wyższa ode mnie, ale to zadecydowało o podniesieniu progów ;)

Gość knknkkn
pierdolisz:o

Gość knknkkn
durny jestes kilogram fajnie ze to widac;o

Gość niebieska kokarda
zastanawia mnie czy niski facet chciałby mieć wyższą od siebie dziewczynę? taką słusznie wyższą, a nie jakieś tam 2 cm. czy czułby się dobrze? czy bierze takie dziewczyny pod uwagę? można oczywiście mówić, że miłość... i takie tam, ale ja pytam teoretycznie. i jeszcze jedno: czy gdy mówicie, że dziewczyny skreślają was przez wzrost, to macie na myśli dziewczyny wyższe od siebie? bo jeśli same nie muszą patrzeć na was z góry, to przesadzają ;)

Nie rozumiem co do mnie piszesz, ale sama widzisz - mam tysiące powodów, żeby olewać cudze opinie o moim wzroście. Jedni są ode mnie głupsi, inni są grubi, inni mają mniej kasy, jeszcze inni mają jakieś schorzenia. Mnie ominęło mnóstwo nieszczęść więc 165 cm wzrostu nie zniszczy mi życia. To samo podejście polecam osobą, które nie mogą schudnąć. Dbać o siebie to jedno, ale gdy dalej już nie można - należy się zaakceptować. Jeden powie, że woli chude a inny że cycate. Ja akceptuję małe piersi, ale nie akceptuję nadwagi.

niebieska kokarda, tak. Chętnie bym przygarnął jakąś 185 cm ;) Ale powiem ci, że żadna przesada. Każdy sam ustala swoje kryteria, i jeśli dziewczyna 150 cm chce koniecznie dwumetrowca to niech ma. Jej życie, jej wybory, jej konsekwencje.

Gość fhghjghjjjjjjjjjjjjtfjhjhgjj
mam 158 cm więc każdy facet powyżej 160 cm dla mnie jest WYSOKI :)

Gość Alien z dupy
Stary ajk masz 155 to yestes yebanym koszykarzem. Ja mam 148,5 dokladnie i mam 24 lata i co ktora na takiego poleci. A nie jestem jakims karlem , po prostu wszyscy w rodzinie to takie kurduple :o

Gość Alien z dupy
jak stoje przy jakims kolesiu zalozmy te 170 cm o ktorym tu sie mowi ze jest "kurduplem", to czuje sie jakbym mial go zaraz pocalowac w doope, czuje sie jak przy jakims slupie yebanym. Wyobraz sobie moje zycie :o

Gość Alien z dupy
na dodatek mam ryja jak jakis gnom. Kurwa male drobne cialo i tlusty okragly leb. Wygladam jak alien.

Najśmieszniejsze, że 165 cm wzrostu często pojawia się w google jako wzrost kurdupla. Jak czytam "Mam 175 cm i jestem niski. Dobrze, że nie 165 cm..." to uśmiecham się. No bo co z tego, że ktoś jest wyższy ode mnie o 10 cm, jeśli czuje się kiepskim facetem?

Gość niebieska kokarda
naprawdę drodzy niscy panowie, kryterium wzrostu u kobiet u Was nie istnieje? rozpatrujecie wyższe dziewczyny jako potencjalne partnerki dla siebie? wiadomo, że do tanga trzeba dwojga, ale załóżmy, że nie ważne co ta konkretna dziewczyna myśli o Was... naprawdę mnie to frapuje :P

U mnie nie ma to znaczenia, bo w łóżku wszyscy są równi, ale kiedyś miało. To było w czasach gdy miałem 50 kg przy 165 cm wzrostu. Przybrałem na wadze 10 kg w większości mięśni i teraz jestem pewniejszy siebie, więc nie obchodzi mnie czy jest wyższa o 20 cm czy miała dwóch facetów przede mną. Jak ktoś ma niskie poczucie własnej wartości, a większość konusów ma, to chce żeby jego partnerka miała małe doświadczenia seksualne i niski wzrost, bo facet "musi być wyższy". Oczywiście inna sprawa, że szpilki i problemy w tańcu, ale to kolejny powód żeby mieć zdrowe stopy i nie tańczyć tylko uprawiać seks.