Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knknkkn

niscy faceci mam do was pytanie

Polecane posty

Gość duzo jest kolesi 165 cm
o wiele wiecej niz sobie wyobrazacie. Tylko ze macie zly ich obraz bo o wygladzie decyduja proporcje i budowa ciala a czasem taki 165 jest bardziej mesko zbudowany niz taki 180 z dluga szyja i waskimi barkami. Zauwazylam ze u faceta bardziej liczy sie to zeby mial sylwetke V czyli waskie biodra i szeroki tors niz sam wzrost.

Gość fhghjghjjjjjjjjjjjjtfjhjhgjj
znam niskiego faceta (ma około 170 cm) , którego nie chce żadna kobieta. on twierdzi, że to przez wzrost a prawda jest inna - każda ma dość jego narzekania na swój wzrost. Z nim nie ma innego tematu, on potrafi tylko pie***ć o tym jaki to jest niski i jak ma przez to źle w życiu. Jak jest kłótnia z jakiegoś powodu to on tłumaczy to sobie wzrostem, że pewnie dziewczyna jest wsciekła bo on jest niski, nie widzi problemu w swoim charakterze czy zachowaniu. Każda jedna od niego ucieka i nigdy wiecej nie chce mieć z nim do czynienia, jedna już nawet mu wykrzyczała w twarz że to nie przez wzrost odchodzi ale przez jego wieczne narzekania na ten wzrost!!! że skoro z nim chciala byc to kocha go takim jakim jest i żeby przestal jej wmawiac ze jest niski i przez to beznadziejny!!!! A on co na to? ,,odchodzisz bo jestem dla Ciebie za niski...'' nosz kurrrrrr***** nóż się w kieszeni otwiera

Gość avp2
browar jak masz 60 kg to jestes drobniutki. Moj ziom ma 164 cm i 85 kg i wcale nie jest jakis meeega potezny i szeroki wiec musisz byc chucherko z natury.

Gość avp2
owszem ma duze dlonie i przedramiona jak papaj i plecy ma szerokie jak tur ale nie jest jakis ogromny a tluszczu ma zero. Mowi ze keidys pakowal to jak mial mieso zrobione i delikatny tylko tluszczyk to wazyl 108 kg

Gość niebieska kokarda
silne argumenty panie Brovar. za samo to, można polać ;)

avp2, to kwestia porównania. Mi pasuje obecna sylwetka, nie jestem kulturystą. Wolę kształty Cristiano Ronaldo niż Pudziana. Kolejna kwestia - wyprostowana postawa.

Gość paralyzze
Brovar jak chcesz to się tak pocieszaj, prawda jest inna.

Prawda jest taka, że wiele mnie skreśla przez wzrost. Pogodziłem się z tym, bo sam wiele osób skreślam z jakichś powodów. Przecież nie powiem, że moje życie to raj, że laski ściągają majty przez głowę a Jarosław Kaczyński pisze do mnie listy gratulacyjne, ale na litość borzą - wali mnie to. Wiele kobiet skreśla, wiele dałoby mi szansę ale te związki szybko się kończą, bo mi się nudzi. Tak, nie uwierzycie nawet jak nudne życie prowadzić potrafią ludzie. Libacja w weekend i tyle.

offerma, tyle mam w dowodzie. Nominalnie 167 cm. Widzę, że zbiera się ekipa która mi dołoży ;) Może być fajnie. Pamiętam czasy gdy miałem kompleksy. Może sobie coś przypomnę.

Gość Brovar śrwietny jesteś
Jak masz na imie?

Z bierzmowania : Jan. Chyba był taki święty. Prawdziwego imienia nie podam, bo jest rzadkie i stosunkowo łatwo mnie znaleźć. W dodatku ksywka i po problemie. No, ale wtedy by się okazało, że jestem 50-letnim prawiczkiem gwałconym w dzieciństwie przez dziadka o 150 cm wzrostu i 60 kg wagi ;)

Gość ma gadane to pewnie sie
zdarzylo bo reszta o takim wzroscie i kiepskim chatakterze to moze sobie pomarzyc o lasce

Gość mentaI cut
Brovar masz to co najważniejsze czyli dobrą postawę. Ludzie którzy się nad sobą użalają nie rozumieją jednej prostej rzeczy, że tym narzekaniem nic się nie zmienią. Inni nadal muszą oglądać ich paskudne gęby albo mikrusowy wzrost, to niech przynajmniej nie muszą znosić ich marudzenia. :D

Tak. Zwłaszcza te brzydkie, bo jakoś super przystojny z twarzy nie jestem. Wiadomo, jako najlepsza partia II ligi mam wzięcie u masy pasztetów. Nie przesadzajmy z tym tradycyjnym "żadna mnie nie chce". Są takie, które po prostu nie mogą odmówić, bo nie wypada mieć 100 kg i odmawiać komuś dupy ;)

A i co do gadania - to bardzo ważne. Kobiety, którym się zwierzałem z problemów nigdy ze mną do łóżka nie poszły. Trzeba być silnym psychicznie, ale nie na pokaz bo to kończy się tym, że kiedyś damy się złamać. Mi pomogły studia. W domu miałem małą swobodę.

Gość co to za smęty
facet 1.60 niski ?! dopuki są laski tego samego wzrostu lub nisze jest szansa na partnerkę nie wiem jak inne kobiety ale ja wybieram facetów o tym samym lub choćby ciut wyższym wzroscie....przecież nikt nie idzie w miasto z założeniem że facet musi mieć 1,80 wzrostu bo inaczej nie jest męski

offerma, nie. Już gdzieś wspomniałem, że cnotę straciłem w stanie wskazującym na spożycie. Chyba nawet była wyższa. No, ale moja rada - nie budujcie poczucia wartości na liczbie zdobytych kobiet. Znam takich, co nawet nieprzytomne zaliczają do zdobytych.

Gość co to za smęty
hehe nieprzytomne... a co to za różnica, przytomna, nieprzytomna.... pasztety nie powinny się liczyć ;-)

21 i pół. Studiuję prawo, jestem obrzezany i bardzo mało piję, bo nie stać mnie na alkohol i inne rozrywki równocześnie. Więcej nie powiem ;) To kwestia podejścia. Serio. Miałem stulejkę to ją zoperowałem. Miałem kiepską sylwetkę to ją poprawiłem. Byłem prawiczkiem to też to poprawiłem. Może w kiepskim stylu, no bo na imprezie sylwestrowej, ale to bez znaczenia. P.S. Nie, nie zoperowałam sam :) Mama asystowała.

Gość jak pasztety sie nie licza????
one tez maja dziure wiec sie licza 🖐️

Gość co to za smęty
no ale pasztety to towar gorszego gatunku, gorzej niż gratis w sklepie to już wolałabym być dziewicą niż przespać się z kimś kto mnei nie pociąga

to co ty sobie tam wolisz to jest malo znaczace , faktem jest ze koles zaliczyl brame 🖐️

Gość co to za smęty
oferma termin "nieprzytomna" odnosił się do osoby po spożyciu zazwyczaj po spożyciu konsumcja jest łatwiejsza i chęci większe.... raczej nie podejrzewam że normalnych ludzi kręci seks z nieprzytomną kłodą-paszetetem ;-)

a co niby on byl trzezwy ? w sylwka? :D

Gość co to za smęty
no tak, sorrry ciągle zapominam że dla was facetów wyzbycie się brzemienia "prawictwa" to wielkie osiągnięcie graniczące z tejemniczym rytuałem przejścia dla mnie to kiepski przypadkowy seks z przypadkowym partnerem, najprawdopodobniej polegajacy na przedwczesnym wytrysku

Dziennie, z tym że nie jestem dobrym studentem. I nie czuję się lepszy od kogoś, bo studiuję prawo. Prawników jest pełno. Może opowiem o swoich wadach, bo brzmię jak stworzony na poczekaniu ideał : -niski wzrost -przeciętna twarz -golę pachy, okolice intymne i głowę (na 3 mm) -mam wysoki przebieg (3 związki, 17 partnerek seksualnych) -uwielbiam oral. Bez orala nie ma miłości. -nie chcę mieć dzieci -kobieta musi pracować. Skreślam bezrobotne.

Gość co to za smęty
:-) brovar masz plusa za golenie

Wole juz takich czytac niz wiekowych prawiczkow ktorzy przyrownuja zagadanie do dziewczyny jakby mieli odprawiac mistyczny rytual 🖐️