Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmth

będę studiować ekonomię

Polecane posty

dla kobiet nie ma innej pracy niz sklep bez znajomosci.. do biur rachunkowych nawet na staz nie chca przyjmowac gdzie na pracownika nie wydaja ani grosza. Ja jestem ciekawa jak te panie zaczynaly.. pewnie urodzily sie o darzu z 10letnim stazem parcy

Gość wmth
absolutnie nic. taa własny interes gdzie ty kurwa żyjesz bo chyba jakimś matrixe 🖐️ żale się bo mogę od tego jest kafe zabrońcie mi. no dalej 🖐️ ja pierdole po za tym jesteś chyba strasznie głupia i nie rozumiesz tego co piszę przeanalizuj to co napisałam tutaj. no właśnie tak czy siak będę bezrobotna a tak przynajmniej sobie jeszcze pożyję,poznam nowych ludzi, poimprezuję itp

Tak, najlepiej to się usprawiedliwiać, że u nas w kraju to wszystko po znajomości, że tu nie ma żadnych możliwości itd :) Życzę powodzenia w życiu!

Gość wmth
gdzie ja pisałam cokolwiek o znajomościach ? :o jakaś ty durna 🖐️ widzę ,ze zamknęłam ci mordę i nei masz nic lepszego do powiedzenia so spierdalasz 🖐️

Gość wmth
kafe czasami przyciąga takich pojebów, ze szkoda gadać 🖐️

Gość nie przejmuj
sie wiekszosc osob nie pracuje w swoich zawodach. jesli jestes bystra to dasz sobie w zyciu rade niezaleznie od kierunku.

Gość wmth
mam nadzieję ,ze jakoś to będzie przez najbliższe 5 lat mam spokój 🖐️

Gość nie przejmuj
to najlepsze 5 lat wiec ich nie zmarnuj pozniej zawsze bedziesz tesnic za tym okresem zycia :D .

Gość wmth
będe z tego korzystać bo niewiadomo co będzie potem :P

Gość nie przejmuj
dobre podejscie nie ma sensu martwic sie na zapas. zaden kierunek nie daje gwarancji super pracy za 5 lat. dobra prace maja najlepsi z kazdego kierunku a raszta musi miec szczescie lub intelekt. za wyjatkiem kilku procent zatrudnionych ktore stanowi kadra kierownicza korporacji i wolnych zawodow aby zarabiac dobrze musisz pracowac u siebie a tu prawie nie ma znaczenia wyksztalcenie. baw sie dobrze poki mozesz 🖐️