Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmth

będę studiować ekonomię

Polecane posty

Gość wmth

a jak uda mi się skończyć ten kierunek to będę bezrobotna :(( ale co miałam robić ? nie mam innego pomysłu na życie...

Gość wmth
żałuję ,ze nie mam lepszego pomysłu na zycie :(

panie w urzędzie pracy już na ciebie czekają. Do tego czekają też cwaniacy wyłudzający CV i proponujący pracę w akwizycji, oraz zboczeni szefowie na których oferty pracy będziesz odpowiadać.

Gość wmth
wiem co mnie czeka Tesco :(

Gość jndcskhfdui
też dawniej myślałam nad ekonomią ale postanowiłam ostro się zabrać za naukę i poszłam na prawo. nie załuje

Gość wmth
eh... ciężkie będzie to moja życie.

Gość wmth
to co mam robić? iść od razu do tesco ? tak to przynajmniej sobie pożyję...

Gość blada twarzzzzzzzzzzzzz
w tesco nie jest wcale tak źle :P

Ja pie*dole.... Jak nie masz pomysłu na siebie to po co pchasz się na studia???? Ja się potem nie dziwię, że jest masa bezrobotnych z "papierkiem".

Wybierz specjalizację z zarządzania jakością, będzie łatwiej z pracą.

Gość AstrOidalny
A pozniej bedziesz majtki sprzedawala ;)

Gość wmth
bo nie mam innego pomysłu na życie ? 🖐️

No to może lepiej było sobie zrobić rok przerwy i się zastanowić? Też mi prestiż studiów....jak ludzie idą, bo nie mają innego pomysłu... :P

Gość wmth
kto wie może przyjdzie mi kiedyś tak nisko upaść...

Gość wmth
to że idę na studia bez pomysłu na życie nie oznacza ze jestem głupia,a z tego co widzę masz jakiś problem z ludźmi po studiach 🖐️

Jesli chodzi o ekonomie to posiadam kilka bezcennych rad - been there, done that - w sumie to swietna sprawa jak mozna zaginac profesorow, albo jak oni o czyms mowia - a tylko Ty wiesz o czym :classic_cool:

Gość wmth
ale ja to spokojnie skończę bo jak mam się czegoś nauczyć to to się tego uczę bez problemu. po chuj mi pasja ? płacą za to ? przykre ale prawdziwe 🖐️

będzie po prostu lżej, po cholerę studiować coś co Cie nie uszczęśliwia? tylko dla papierku?

nie powiedziałam, że jestem głupia tylko uważam, że szkoda marnować czas na robienie czegoś, co nie sprawia przyjemności, a zarazem nie jest konieczne.

Gość wmth
szkoła też mi nie sprawiała przyjemności a jakoś ją ukończyłam i zdałam maturę, so ? btw. ilu ludzi robi w pracy coś co jest ich pasją ? nie rozśmieszajcie mnie. chyba oglądacie za dużo amerykańskich filmów 🖐️

Gość mentaI cut
aleś ty durna. poszłaś studiować to po czym nie będziesz miała roboty? i tu nie chodzi o żadną pasję tylko o zwykła logikę! :D

no dobrze, ale pracę, która nie będzie ci sprawiała przyjemności i nie będzie twoją pasją możesz znaleźć też bez studiów, więc po co się męczyć? A tak w ogóle to o co ci chodzi? Narzekasz, że idziesz na studia, które cię nie jarają, a jak ludzie doradzają ci, żebyś nie szła, to się obrażasz i pokazujesz, jak bardzo to ma sens. Zastanów się czego ty w ogóle chcesz

Gość wmth
no właśnie tak czy siak będę bezrobotna a tak przynajmniej sobie jeszcze pożyję,poznam nowych ludzi, poimprezuję itp jak nie studia TO CO ?

Gość wmth
kurwa jeszcze zalałam laptopa sosem z surówki...

praca w tesco, skoro i tak skończysz tam na kasie po studiach :] w dzisiejszych czasach jest tyle możliwości. Możesz pójść do jakiegoś studium czy szkoły policealnej i w rok lub dwa wyrobić sobie jakiś zawód, który cię interesuje. Możesz wyjechać za granicę, zarobić trochę kasy i otworzyć własny interes. Naprawdę nie masz nic co lubisz robić??????