Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co zycc?

Po 40stce skoncze ze swoim zyciem jesli bede brzydka

Polecane posty

Gość Ty po co zycc?
Jaja sobie robisz.... wciagaj w swoja gierkę kogoś innego! Sp...aj z tąd! Panie nie dajcie sie w ciągać w tego rodzaju podpuchy!

Gość niepocieszona37
marrykatteise- 🌼 , glowa do góry , u mnie jest to samo, jesteśmy 11 lat po ślubie i tez nie slyszalam nic miłego na swoj temat od baaardzo dawno. Zostałam sprzątaczką,kucharką,opiekunką, kochanką ,posłańcem po listy i paczki i zero wdzięcznosci, nawet dziękuje nie powie : (

Gość do autorki wiadomosci
Uważam ,ze autorka tego tematu jest chora psychicznie. Lecz się kobito bo bedzie za pozno !! Jesli wygląd to wszystko czym mozesz innym zaimponowac to wspolczuje :D Bo w główce chyba pustki

Gość ale nie kumam chcesz
do do autorki wiadomości tak moja droga wygląd jest ważny! Takie czasy niestety. Teraz mało kto akceptuje 'brzydkich' a wiesz czemu? Bo media pokazują pieknych i takich tez chcialabys widziec na ulicy. Juz widze jak zagadujesz do brzydkiego chłopaka,ktory nie pociąga cie fizycznie:O rozumiem ze liczy sie charakter,ale wyglad rowniez

Gość najarana niezle
haha każdy gada ,ze liczy sie wnętrze , przeciez to nie prawda Ja szczerze mówiac nie pasuje do kanonu piekna , mam podluzną twarz, szeroką du***pe i krotkie nogi i tez nie patrze na brzydkich facetów, mimo ze pięknością nie jestem. Charakter u brzydala tez mnie malo obchodzi. Ktos wymyslil ze ładny= pusty i głupi , brzydal=wspaniała osobowosc ,przestancie gadac takie glupoty obłudnicy

Prawda. Wygląd w tych czasach jest ważny...niestety. Brzydka osoba...no...odpycha...no co wam bede w bawelne owijać.... Sama byłam nie raz świadkiem,że inaczej (obojętnie gdzie) zostanie obsłużona piękna kobieta,a inaczej ta z brzydkimi zębami,garbatym nosem itd. No i praca! Pracodawca jak zatrudnia osoby do pracy i jeśli przyjdą kobiety z takim samym wykształceniem to logiczne że przyjmie ładną kobiete niz tą brzydką

najarana nieźle - to stwierdzenie ładny-pusty, brzydal - piękne wnętrze też mnie rozwala haha:D. Już widzę jak laska leci do brzydala żeby jego wnętrze poznać. Buahaha;)

Gość na forum uczuciowe
Na uczuciowym na kafe siedzi przeciez stado prawiczków ''przeciętnych z wyglądu'' ale z ciekawą osobowością :D I jakoś nikt ich nie chce. Brzydka kobieta i brzydki facet mają równie trudno. Też widziałam wiele razy ,ze obiektywnie ładnych ludzi traktuje się lepiej. W sklepach ,bankach, urzędach , na rozmowach o prace tym bardziej. Brzydal musi się bardzo starać i wykazać czymś wyjątkowym. A ładna osoba? wystarczy ,że ładnie się uśmiecha ,nie gada głupot i prace ma. Wy chyba też wolicie patrzeć na atrakcyjnych? Inaczej w telewizji pokazywali by samych brzydali :D Ja autorkę tematu rozumiem :D

Gość ale zboczyliście z tematu
:D he he Autorka nie pisała,że jest brzydka. Tylko,że za 20lat,jako ta 40,chce wyglądać jak 20:). Autorko Jeśli teraz jesteś ładna to za 20lat również będziesz,choćbyś miała nie wiem ile zmarszczek i wtedy ludzie nie beda patrzeć na ciebie jak na brzydala tylko jak na piękną czterdziestkę:)! TY SAMA TEŻ,NIE BĘDZIESZ PORÓWNYWAŁA WTEDY SIEBIE DO ''DWUDZIESTEK'' TYLKO DO SWOICH RÓWIEŚNICZEK, i może okazać się,że będziesz tą jedną,najpiękniejszą:) THE END

Gość dawac wiecej takich.
gorzej jesli w wieku 40lat bedzie chciala wygladac na 18:D ,na beautywpolsce byla laska ktora ma 24 a chce wygladac na 14 :D

Gość fu877
moja historia: do 28 roku życia wyglądałam młodo, na kilka lat mniej niż miałam, w 32 roku życia nastąpiły gwałtowne zmiany, opadły policzki, teraz mam 34 i zaczynam wyglądać jak typowa kobieta w średnim wieku, jestem przerażona, nie wyobrażam sobie zostać staruszką kiedyś kiedy spotykam znajomych to części nie poznaję, cześć swoim okropnym wyglądem wpędza mnie w doła, mam tyle pomysłów na życie a ono już w połowie za mną

Gość ....coraz lepiej jest....
haha no zartujesz chyba ! Haha ! :D 14lat ? Haha ja musze jeszcze wam powiedziec ze moja mama ma 45lat i wygląda lepiej i UWAGA młodziej niz jak miala 30 ! Serio ! Jak oglądam jej zdjęcia to sie śmieje bo te fryzury z tamtych czasow,makijaz i ubrania dodawaly wiecej lat

Gość fu877
nie jestem ładna ale chcę wyglądać jak w wieku 25 lat a nie 34 ! nie czuję się sobą juz

Gość do fu...
a nie myslalas o wypelnieniu policzkow? Ja mam 24lata i zapadniete policzki,worki pod oczami i zmarchy na czole i juz zaczynam myslec o jakims wypełnieniu tego

Gość do fu...
zaznacze ze solarium unikalam wiec nie wiem dlaczego nagle postrarzalam,moze przez ciaze? Bo w sumie przytylam,pozniej schudlam no i nie wysypiam sie

Gość ja mam 25 lat......
Ale juz teraz wiem ze nie zestarzeję się z godnością:P u nas w miescie jest kobieta,ma 44lata i nazywają ją barbie(z zazdrości pewnie:D),bo wygląda lepiej niż nie jedna nastolatka. Nawet od córki wygląda lepiej. Zero celulitu,figura no bomba normalnie,płaski brzuch,włosy fakt że zauważyłam że przedłużone,ale co tam i tak super,na buzi na pewno wszelkie wypełnienia,bo nie ma ani zmarszczek na czole,ani zapadniętych policzków,a przecież to nie możliwe w tym wieku;)ale ogólnie wygląda bardzo naturalnie. Dlatego wiem,że jak się chce,to można wyglądać młodziej.:) ja na pewno odłożę pieniądze a nawet ba! Moze i nawet kredyt wezmę,jak bedzie trza się poprawić:P

Gość czterdziecha222
o czym wy mówicie w ogóle?Po co te strachy?Na jakim świecie wy żyjecie ,zatrzymało wam się chyba w czasie.Wolę siebie 100 razy bardziej teraz,kiedy mam prawie cztery dychy niż sprzed poprzednich dekad.Umęczona ,żle ubrana ,dzieci ,dzieci ,niańczenie ,dorabianie itp.Wszystko już za mną,teraz mam czas dla siebie.Malutkie poprawki wskazane,troszkę botoksu i kwasu hialuronowego i wcale tak szybko nie przemija ta wasza młodość bezcenna.Ani nie zamieniasz się w lalkę ,tylko umiaru trzeba!Nie chciałabym wrócić wstecz za zadne skarby.

Gość pewna siebie ja kobieta
Witam zrozpaczone jestescie z tego co tu czytam ;) ale jedno jest pewne nic nie trwa wiecznie ;) ja mam blisko do 40 i jakos nie rozpatrzam tak jak autorka ,ale co tam , widocznie nie wyszalała sie i teraz załuje chce byc wiecznie młoda ;) >Nigdy nie narzekałam na brak płuci przeciwnej ;

Gość po co zycc?
OOO dokładnie :) moim marzeniem jest byc wiecznie młoda :) Nie chce któregoś dnia wstac rano ,spojrzec w lustro i zobaczyć zmarszczki , wąskie pomarszczone usta, przebarwienia, zapadnięte policzki ,smutne oczy i obwisłą skóre na szyi brrrr koszmar !!! Teraz wyglądam na mniej niz mam w rzeczywistosci. Wspolczuje ludziom ,którzy są brzydcy, to musi byc okropne. Nox Anielica- mylisz sie,wcale płytka nie jestem. Po prostu dobry wyglad to jedna z najważniejszych rzeczy w moim zyciu. Przeciez wyglad to ciało, a ciało to ja :D