Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka90210

wąsik u kobiety

Polecane posty

Gość majka90210

czesc, mam problem, jakies 2 lata temuzauwazyłam u siebie wąsik, a co gorsze inni tez go zauwazyli i cały czas robia jakies głupie uwagi. Zdecydowałam sie na depilacje u kosmetyczki, jednak znajomi ciągle mi wypominaja ten wstydliwy problem. Co ciekawe nie inne dziewczyny, ale mam dwóch takich kolegów którzy sie cały czas smieja ;(((( jak myslicie co im powiedziec nastepnym razem, bo mam juz tego dość! po prostu: dajcie sobie spokój, nie widzicie ze mi przykro? z drugiej strony wiem, ze wszyscy wtedy beda sie dopytywac o co chodzi, a teraz przynajmniej czesc osób nie zwraca na to uwagi. jednak musze cos zrobic, jakos zareagowac, tylko nie wiem jak!? Doradźcie prosze.

Gość nic nie mowic tylko
ostetancyjnie zdjac majty i pierdnąć im w twarz

Gość majka90210
tak, problem juz własciwie nie istnieje, pojawiaja sie oczywiscie słabe odrosty, ale oni zapamietali ze był i ciagle sie smieja. Prosze o powazne odpowiedzi! wiem, ze sporo kobiet ma ten problem, jedne mniej, inne bardziej widoczny, mój nie dotyczy juz samych włosków tulko nie wiem jak reagowac na te głupie uwagi. To przykre.

Gość m m cs
polecam plastry do depilacji twarzy joanna, a wracajac do twojego tematu. Musisz znalezc ich slaby punkt, jeden np ma odstajace uszy to wypomnij mu to, a drugiemu rude wlosy. No podalam przykladowo, zastanow sie jakie maja wady???

Gość fvgregwhgwuewQFRW
powiedz tym kolegom " ciężkie czasy nadeszły, żeby kobiety miały wąsy a faceci nie, mam nadzieje że macie tzipke i bedzie dzieci rodzic"

Gość nic nie mowic tylko
ja jestem gruba i brzydka. lubie sie sama z siebie smiac.

powiedz, że małysz juz zakonczyl kariere to i was na znak protestu zlikwidowalas ;) albo powiedz,ze zdecydowalas,ze zamiast wasaow chcesz miec brode i za tydzien liczysz na pierwsze efekty. pobij ich humorem, pokaz,ze umiesz sie z tego smiac, bo im wiecej bedziesz robic rabanu, tym wiecej docinkow

Gość nic nie mowic tylko
a jak mi kolega mowi, ze jestem brzydka, to mowie ze i tak ladniejsza od niego. trzeba miec dystans.

Gość majka90210
nic nie mówic tylko- no tak, ja tez potrafie sie z siebie smiac, ale gdyby ktos ciagle Cie osmieszał w gornie znajomych (i nei znajomych) i wyzywał nie wiem... od wstretnych grubasów (powiedzmy) to tez pewnie by ci było przykro

Gość majka90210
a to ze kolega ci mowi "jestes brzydka..." zwykłe chamstwo! podobnie jak zachowanie moich niektórych znajomych :(((

Gość STARA SZAFA
KTOS CI TU DOBRZE DORADZIL. WYPOMNIJ IM ICH WADY TO OD RAZU SIE ZAMKNA

Gość nic nie mowic tylko
majka ja mu mowie jeszcze gorsze rzeczy :( ale lubimy oboje sie z siebie smiac :) mam to do siebie, ze sama potrafie sie z siebie smiac, ale inni jakos nie maja odwagi :P chyba sie mnie troche boja :classic_cool: