pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 http://www.voila.pl/307/p5a5w/index.php?get=1&f=1 http://www.voila.pl/308/pgyuj/index.php?get=1&f=1 Pierwsze kroki strzeleckie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Kurwa,dobra dupa w chuj z Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Szkoda,ze nie mam takiej siostry :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Wrzesień 16, 2011 niezle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 I strój odpowiedni nawet miałas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 ц ыязшдлфср тф ыекяудтшс Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 oj, nie tak, miało być: W szpilkach na strzelnicę?! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 No Bella zdecydowanie wyczerpała temat tą falą argumentów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Bella....napisalbym ,zebys wypierdalala ,ale sie powstrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Studentzik powstrzymaj się ;-) Już raz mnie zaczepiłeś, to temat wykasowali ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 A Co Ci pisalem?? Przeproszam za tamto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bella_ 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 albo kultura, albo omijaj mnie szerokim łukiem. Spadam spać, Dobranoc :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Strój taki, bo prosto po pracy i nie było czasu na zmianę garderoby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w takim stroju Napisano Wrzesień 16, 2011 poszłaś na strzelnicę? :O niech zgadnę, jesteś z gatunku głupich i pustych plastików. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Czy za te przeprosiny moje szanse na zbadanie twojej pipki jezykiem wzrosly o kilka %?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studentzik 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Dobranoc bella. Najwspanialszych snow dla najwspanialszej dziewczyny:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Dobrej Bella. Kaiovas - nie no, doceniam kobiecość. Powiedz lepiej jak wrażenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Trochę ogłuszyło mnie :) I mało ramienia nie urwało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Właściwie to jaki to model broni był? M416? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olivier... Napisano Wrzesień 16, 2011 fajna z ciebie lasencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Szejku bo nie wiem co powiedzieć. To mój pierwszy raz. KSU, tam mieliście zardzewiałe przestarzałe i niebezpieczne przedmioty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szejku 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 No tak to bywa przy pierwszych razach że nie wiadomo co powiedzieć.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
End game 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Kaiovas jesteś The Best. Pierwsze kroki i od razu z grubej tury :D To było w Warszawie, albo okolicach, czy w górach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 W-wa. A co End Game chcesz też postrzelać ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
End game 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 w takim stroju poszłaś na strzelnicę? niech zgadnę, jesteś z gatunku głupich i pustych plastików. Jeszcze jakiś debilek się trafił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
End game 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Kaiovas W-wa. A co End Game chcesz też postrzelać ? Czemu nie? :) Lubię strzelać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Podobało się? Też kiedyś chodziłam na strzelnice ale tylko z małych gówien strzelałam ;) Teraz została mi wiatrówka i puszka po piwie za cel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pocalujcie mnie w cztery liter 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 MałaBlondynka zawsze można wrócić do grubszej broni. End Game, to gdzie proponujesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 A wiesz myślałam o tym... bardzooo chętnie tylko nie ma kiedy :O A ile u Ciebie taka przyjemność kosztuje? Kurna jak mnie kręci strzelanie :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach