Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za nudaaaaa

Co robić, kiedy nie ma co robić?

Polecane posty

Gość co za nudaaaaa

Jestem zagranicą u mojej ciotki... Mieszka ona na przedmieściach małego miasta, szczerze mówiąc to nic tutaj kompletnie nie ma :( zwykłe osiedle, żadnych atrakcji, nawet sklepy są daleko, trzeba jechać samochodem (którego tu nie mam). Siedzę całymi dniami sama w domu. I nie mam co robić. Gotować nie muszę, bo ciotka je na mieście, a ja sobie coś tam z lodówki zjem jakieś kanapki czy coś, nie ma sensu gotować na 1 osoby. Jest wysprzątane. Telewizja odpada, bo jest po francusku, a ja nie znam tego języka. Książki i gazety też po francusku. No naprawdę nie mam co robić, blagam dajcie mi jakieś zajęcie bo oszaleję!!!! Jescze 2 tygodnie tu bedę tak siedzieć!

Gość co za nudaaaaa
Mam przynajmniej internet, ale ile można siedzieć w internecie? :( nie mam już na co wchodzić, wszystko co miałam przejrzeć to przejrzałam, nie chce już mi się siedzeć non stop przed laptopem

Gość co za nudaaaaa
niech mi ktoś pomoże :( co mogłabym robić? Pewnie napiszecie, że mogłabym rozwijać swoje zainteresowania, ale tak naprawdę to nie mam jak :( kocham czytać ksiązki, ale nie wziełam zadnej ze sobą, a po francusku nie mogę czytać, bo nic nie zrozumiem :( wychodze na spacery na osiedle, ale ile można spacerować między zwykłymi domkami? nawet żadnego parku tu nie ma, czy lasu albo jeziorka. Zresztą czegokolwiek. Jakbym chciała jechać na jakiś fitness, albo na zakupy, to musiałabym mieć samochód. Tragedia jednym słowem, ja chcę do POLSKI!!!

wyjdź do ludzi, jakiś pub czy coś. zwiedzaj okolice czy też przeżyj romans z jakimś francuzem :D ewentualnie oglądaj jakieś seriale z neta

Gość almost lost it xx again xx
popieram , idz do ludzi !!!!!!!! i mysle tylko o tym , ze po co ty tam pojechalas ????????????????????????????????????????

Gość almost lost it xx again xx
serio !!!! ktos cie wjebal na mine czy co ?

Gość co za nudaaaaa
Jak już wspomniałam, nie znam francuskiego, wiec z tym wyjściem do ludiz może być cieżko :O angielski tez u mnie kuleje, nie mam glowy do jezykow :( Przyjechalam odwiedzic tu ciotke... Na 3 tygodnie. Minal wlasnie 1 tydzien. Jest ok, uwielbiam ją i mam z nią super kontakt, tyle że ona pracuje i widujemy sie tylko wieczorami. A w dzien siedze sama w domu. Nie sądzilam ze będzie tu tak nudno, myślałam że będę miała gdzie iśc w ciągu dnia, niestety się przeliczyłam. Nie sądziłam, że oprócz domów nic na osiedlu nie bedzie. Niefortunnie kupiłam bilet w 2 strony na 3 tygodnie... Gdybym wiedziala ze tak bedzie, to przyjechałabym tutaj na tydzień tylko :( Odwiedzam ciotkę 1szy raz, do tej pory to ona odwiedzała mnie w Polsce...