Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tergertyretertert

Feministki

Polecane posty

Gość Killerus
Też dobry pomysł:)

Naszła mnie pewna refleksja gdy oglądałam reportaż o feministkach z Ukrainy. Jeśli nie masz nic do powiedzenia to pokaż cyce od razu Cię choć wysłuchają :o

Gość tiara_0000
Ja osobiście jestem emancypantką, niekoniecznie feministką, bo uważam, że kobieta i mężczyzna są sobie równi, nie ma mocnych i słabych :) Jak któraś chce być feministką czy kurą domową to jest to już osobista sprawa.

Gość tylko że one
Jeśli nie masz nic do powiedzenia to pokaż cyce od razu Cię choć wysłuchają " Tylko że one akurat miały coś do powiedzenia.....Chyba nie zrozumiałaś reportażu. :)

Feminizm ogólnie jest okay. Niestety w dzisiejszych czasach przez nawiedzone, skrajne "feministki" trochę feminizm przeobraził się i nie chodzi już tylko o równe prawa do edukacji, prawo do głosowania itd - czyli o bycie na równi Feministki dzisiejsze za wszelką cenę chcą udowodnić jakie to one są niezależne. Ponadto niestety często feministki obrażają kobiety, które nie zgadzają się z ich poglądami, np. tzw. "kury domowe" I to mi się nie podoba. Równe prawa okay, ale doszukiwanie się we wszystkim seksizmu, a także obrażanie kobiet, które kochają bycie matką, panią domu itd - nie.