Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadręczona19

Czy mój ojciec to psychopata??

Polecane posty

Gość Zadręczona19
Składałam podanie o staż w kilku firmach. Wszędzie szukają jednak powodzian:/. Albo z częściowym upośledzeniem umysłowym;/. Chyba jakąś kasę dostają za to, bo nie wierzę, że tak po prostu by szukali.

Gość idż na komendę policji
i opowiedz tą historię,powiedz,że boisz się wracać do domu,że rodzina jest głucha i ślepa na twoją mękę ,być może będziesz musiała złożyć doniesienie do prokuratury o molestowanie ,tylko się nie wahaj zrób to choćby dla siostry

Gość irminka2
Dziewczyno, Ty nie mysl tylko DZIAŁAJ!!! Jest naprawde tyle ośrodków, ludzi, którzy pomoga Ci sie z tego wyrwac, musisz sie tylko do nich zwrócic. Juz dawno powinnas to zrobic i nad niczym sie nie zastanawiac!

Ja sobie z dziećmi radziłam, bo uczyłam w gimnazjum i podstawówce, nie radzę sobie natomiast z pogardą społeczną i najeżdżaniem na nauczycieli oraz brakiem możliwości dodatkowego wynagrodzenia jeślibym coś zrobiła super, bo wiadomo budżetówka ma sztywną pensję. Więc wolę się przekwalifikować i nie będę mówiła, ze nie po to 5 lat studiowałam, bo jak było w jednym kabarecie: A po co? :) Nie będę życia marnowała, bo 5 lat studiów zrobiłam :) Studiów nie żałuje, najlepszy czas dla mnie, uwielbiam literaturę i towarzystwo było super, ale teraz jestem nastawiona na kasę, dlatego jak będzie trzeba, to będę zapieprzać fizycznie,jeśli z tego będzie większa kasa niż z nauczania :)

Gość idż na komendę policji
i oczywiście zarejestruj się w urzędzie pracy

Gość Zadręczona19
idż na komendę policji i oczywiście zarejestruj się w urzędzie pracy Jestem zarejestrowana od ukończenia liceum.

Gość nananaaa
obdukcja i sprawa na policji, poza tym nagraj jak cie wyzywa itp pozbieraj dowody, twoj chlopak zawsze cie poprze w sadzie. ie pozwol zeby on zostal bezkarny!

Z nagrywaniem to też dobry pomysł, jak masz nap. telefon z dyktafonem, to niby masz w ręce telefon, a tu się nagrywa.Albo niech gdzieś leży na półeczce, tylko żeby broń boże nie odkrył, że go nagrałaś.

Gość dagggmmmaaaraaa
Trzymaj sie , ja tez jestem z toba :)))) ja tez kiedys mialam nie fajna sytuacje w domu, moze nie tak ciezka jak ty ale troszke podobna, teraz mam 30 lat, mieszkam z mezem wiec i u Ciebie to minie, zobaczysz! Tylko nie masz na co czekac, musisz byc silna i dzialac. Mysle ze po 1 powinnas sie wyprowadzic i zerwac kontakty z nimi, moze osrodki pomoga,mysle ze na pewno, moze gdzies znajdziesz prace bo to bardzo wazne. A nie ma u ciebie u okolicach jakiegos np. super marketu? Tam jest bardzo czesto rekrutacja i chyba nie wymagaja doswoadczenia. Badz silna i musisz to zmienic, nie jestes wlasnoscia ojca, przed toba jeszcze dlugie i szczesliwe zycie, zobaczysz! :)

Gość Zadręczona19
Niestety w czasie awantur oni często zabierają mi mój telefon..

Gość Zadręczona19
Nie mają naprawdę od maja szukam pracy i żadnych rezultatów:( Ale wierzę, że jakoś się w końcu ułoży.

Gość pozwalasz mu na to
przez walsnie twoje tak bierne nastawienie i brak reakcji jakiejkowleik dajesz ojcowi przyzwolenie na takie karygodne rzeczy.Kat czuje sie bezkrany bo sama mu na to pozwalasz nigdziue nie zglaszając.Musisz gdzies o tym powiedziec inaczej zapierdooli cie kiedys na smierc.Mao sieslyszy jak facet po podzynal gardlo calej rtodzionie albo w nocy zasztyletował, podusił?? chesz byc nast ofiarą? Mocniejsze uderzenie sie w glowe i dziewczyno mozesz byc sparalizowana do konca zyciua lub jak roslinka

Gość apaulina
zadręczona ja tez jestem pwoiat staszowski jak mozesz skontaktuj sie ze mna

Gość dedektyw 007
nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie, ze juz czytalam kiedys ten sam tekst autorki :) to chyba prowo - tym razem :(

Gość Zadręczona19
Nie prawda, nie pisałam wcześniej o tym na forum. Nie rozumiem po co miałabym robić prowokacje z tak poważnych rzeczy. Obrażasz mnie twierdząc że to prowokacja.

Gość apaulina
tez nie sądze aby to prowo było ale moze mogłaym ci jakos pomóc pracuje moze w jakikowliek sposób moglabym ci pomóc jesli mieszkasz gdzies niedaleko mnie

Gość apaulina
tez nie sądze aby to prowo było ale moze mogłaym ci jakos pomóc pracuje moze w jakikowliek sposób moglabym ci pomóc jesli mieszkasz gdzies niedaleko mnie

Gość apaulina

Gość FOBA
Hej, nie wiem czy to przeczytasz, być może już tu nie zaglądasz. Ale powiem Ci tylko jedną rzecz: gdzieś pisałaś, że żałujesz milczenia kiedy był czas (w innych słowach) powiadomić policję. Muszę Ci powiedzieć to, że teraz IM DŁUŻEJ będziesz milczeć TYM BARDZIEJ będziesz żałować tego potem. Wierz mi lub nie, wiem coś o tym. IM SZYBCIEJ POWIADOMISZ O TYM POLICJE, LUB INNE SŁUŻBY TYM LEPIEJ. Nie wyobrażam sobie tego jak mogłaś to przetrwać nie powiadamiając policji... naprawdę.