Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat wiśniii

pomocccyyyyyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość kwiat wiśniii

Słuchajcie doradźcie mi co mam zrobić jestem z facetem 5 lat i ostatnio między nami trochę się zepsuło, ale w ostatnim tygodniu było już ok. Mieszkamy razem ale w środę byłam u jego rodziców cały dzień bo miałam wolne, a on był w pracy. Byłyśmy z jego mamą na zakupach jak on wrócił z pracy a musiał jechać do miasta w którym mieszkamy bo miał jakieś spotkanie w banku czy coś... potem dzwonił że spotkał się jeszcze z kolegą wypił z nim piwo i nie przyjedzie do rodziców więc ja zostałam.. dziś wchodzę na jego telefon bo coś mi nie pasowało (jakie spotkanie w banku o którym nic wcześniej nie mówił) i zobaczyłam że pisał z jakąś dziewczyną że miło się było spotkać żeby puściła sygnał jak wróci żeby się nie martwił.. to było tego dnia co miał to spotkanie w banku i z kolegą dobre co?... a teraz mówię mu żeby dał mi nr do tego kolegi to dał mi jakiś inny nr bo zadzwoniłam i chciałam go do nas zaprosić ale to nie było on... dobre co... spisałam nr tej dziewuchy... a wspomnę że kiedyś jakiś rok temu ona pisała do niego ohydne rzeczy (to jest znajoma jakiegoś jego kolegi z pracy) ale wybaczyłam mu to powiedział ze więcej nie będzie sie z nią kontaktował i nie robił tego no i teraz się z nią spotkał nie wiem co mam zrobić.... doradźcie... Co wy byście zrobiły dziewczyny ... zadzwoniłybyście do dziewuchy nie wiem jak teraz ale wcześniej wiedziała że on ma dziewczynę... Czy mam okazać mu że wiem co mam zrobić bo kompletnie nie wiem...

Gość lu ne
a po co chcesz do niej dzwonić? ty lepiej z chłopakiem swoim porozmawiaj, który robi cię w balona:( ja wiem co bym zrobiła, kopnęłabym go w tyłek, już cię zdradza a co będzie później i to jeszcze zostawia cie w swoim domu a sam spotyka się z kimś, nie do wiary

Gość kwiat wiśniii
aktualnie szukam pracy więc nie bardzo mogę się wyprowadzić mieszkamy w jego mieszkaniu

Gość fghjk
o jezzu tepa strzalo ile razy ten sam temat bedziesz pisac!!!!!!!!!!!!!!!!!! nudzisz juz tymi bajkami PROWO -10/10 WEZ SIE ZA ROBOTE A NIE ZATRUWAJ DOPY

Gość kwiat wiśniii
pierwszy raz założyłam ten temat ludzie mogą mieć podobne sytuacje więc nie wiem o co ci chodzi.. proszę zeby odpisywali normalni ludzie mi na prawdę jest strasznie po tym czego się dowiedziałam :(

Gość kwiat wiśniii
Szopenowa Może jakieś przecinki dla ułatwienia? wiesz jestem roztrzęsiona wyrażam emocje i nawet nie myślę o poprawnym pisaniu proszę o pomoc zasady pisowni znam...

"wiesz jestem roztrzęsiona wyrażam emocje i nawet nie myślę o poprawnym pisaniu proszę o pomoc zasady pisowni znam..." Ja wiem. Znasz zasady, ale nie używasz. No pewnie. Bo roztrzęsiona jesteś i szybko piszesz.

Gość fghjk
[zgłoś do usunięcia] kwiat wiśniii pierwszy raz założyłam ten temat ludzie mogą mieć podobne sytuacje więc nie wiem o co ci chodzi.. proszę zeby odpisywali normalni ludzie mi na prawdę jest strasznie po tym czego się dowiedziałam -----------------NIE PIERWSZY TYLKO SETNY ZMIENIASZ TYLKO SZCZEGOLY ;ALE ZAWSZE TELEFON JEST WINNY:D:D:D

do dziewczyny nie dzwon bo sie tylko osmieszysz pogadaj z facetem ze wiesz o wszytskim

Gość kwiat wiśniii
luska.s wiem wiem w przypływie emocji mi tylko tak przyszło do głowy.. po tylu latch spędzonych razem on udaje że spotkał się z kolegą a spotkał się z jakąś lafiryndą...

Tez mialam podobna sytuacje..... zadzwonilam do dziewczyny i chcialam sie z nia umowic w kawiarni....tak sie stało... wzięłam ze soba mojego bylego juz faceta i wyjasnilismy sobie wszystko we 3. Tyle ze to bylo nasze ostatnie spotkanie.zerwalam z nim.

Gość kwiat wiśniii
Nadarine to nieźle go załatwiłaś :D wyobraź sobie że chcę ten nr do tego kolegi ja też go bardzo dobrze znam i kiedyś miałam do niego nr ale jakiś czas temu zmienił i nie wzięłam od niego nr, a on teraz kręci bo wie że się z nim nie spotkał.... przymila się ale mu wygarnę po pracy bo teraz wpadł na chwilę i dalej do pracy poszedł... zastanawiam się tylko jak mu to powiedzieć czy ma mi coś do powiedzenia... albo: wiem, że nie spotkał się z tym kolegą więc gdzie był ...