Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

sprawa... gotowy ... do bliższego kontaktu z Tobą... zaczynasz fotykać? opisz co zrobiłaś z ubraniem? zdjęłaś majtusie? podciągnęłaś spódniczkę? rozsiadłaś się wygodniej w fotelu? dotykasz szparki? czy piersi również?

chętnie bym Cię rozbudził... pieścił stopy, kolanka... potem zająłbym się udami... chciałbym zobaczyć, jak Twoja szparka nabiera ochoty, jak wilgotnieja wargi, jak się oe powoli rozsuwają ukazujac rozową dziurkę...

wybacz,nie zgramy sie dzis z tymi pieszczotami.nie ma sensu takie pisanie co pol godziny a w tej chwili nie moge byc czesciej. mam rajstopy,wiec wcisnelam sie od gory :) teraz nie mam juz wcale mozliwosci. :(

to moj nowy nik, ale dzisiaj malenko czasu mam:(:( WOL JOL I TAKIE zmienilem na Emergancy dla sprawy😘😘😘 w sam srodek twojej mokerj cipeczki

rajstopy powiadasz... też fajnie... zawsze można je lekko zsunać... ale też chętnie popieściłbym Cię przez rajstopki... lubisz czuć, jak języczek pieści przez materiał... rajstopki, majtusie są wilgotne od języczka... czujesz to? lubisz? szkoda, że nie możesz... ze mnie zaniedbujesz... pioro co raz sie wychyla, bys sprawdzila, jak pisze... on, bedziesz musiala mi to jakos zrekompensowac...

Gość Bidna sprawa gustu hahahaha
hahahaha proponować to możesz swoje rozlezione cipsko tym zbokom do lizania!! A teraz uciekaj,bo ci dzieciaki wróciły głodne ze szkoły.Matka zamiast żarcie gotować,to się brandzluje :O

Gość Mark+Iza
juuuuuuuuuuurek - gdzie cie szukać?

Gość Mark+Iza
już wiem. jest z żoną w domu. :-(

Gość kiepsko
ze ja pracuje, a wy w domach ze swoimi facetami to robicie, a ja sam jak palec. geby nie ma do kogo otworzyc:0

witaj jurek szkoda,ze wczoraj tak wyszlo.bardzo lubie pieszczoty o ktorych pisales. john jak uporasz sie z nadmiarem pracy-wklej cos twojego.czuje przyjemne goraco,gdy cie czytam. ster wracaj szybko do zdrowia :) emergency heheh to zaszalales z nickiem:D moze kiedys trafi nam sie taki spontaniczny wspolny ostry dyzur. ;) pozdrawiam podczytujacych,ktorym tu nie przeszkadzalam.;) a w ogole to niefajnie sie tutaj zrobilo,jakos nie mam ochoty na pisanie,skoro wiem,ze sie do obcasa jakies g. przylepilo.nie moj poziom i nie w moim smaku,by ripostowac.a powietrze juz niestety popsute. moze do kiedys. pa.

Dużo wkleiłem...teraz produkuję się tylko dla osób, które wiem, że są realne, które rozmawiają ze mną w mailu itp... dla nicków na forum, wybaczcie ale mi się nie chce :( pozdrawiam

a co tak zmarkotnieliście???? witać się ładnie raz dwa !! :)

Gość i myslisz
John,ze jak piszą do Ciebie w mailach,to jakieś super laski buhahaaaa.takie same jak tutaj, paskudy i staruchy bleeee

Gość Jesienna kobieta
uppp;)

ja się wtedy nie domyślam... mam kilka znajomości, które zosatły obdarzone zaufaniem (obustronnym) i wiemy jak kto wygląda... nie kontynuuję znajomości typu, "jestem super laska ale Ci się nie pokażę bo nie wysyłam zdjęć" ...

john.rozwaliles mnie. jesli kobieta musi pozbyc sie swojej anonimowosci by moc przeczytac twoje opowiadania to tobie ,,gratuluje,, tych prywatnych kontaktow i wspolczuje jednoczesnie zdesperowanym paniom. a ja myslalam,ze twoja tworczosc opiera sie na pasji pisania i bezinteresowosci. :(

zauwazylam,ze tutaj ,,branie,, maja glupie mlode pindy, niekoniecznie atrakcyjne,ktore w sumie za duzo do powiedzenia nie maja.zreszta nikomu tu to nie przeszkadza.wazne,ze sa wulgarne,bezpruderyjne,wklejaja swoje (lub pozyczone z netu)cipki,podaja namiary.wtedy temat az kipi. jest towar,sa konsumenci. :P i sie kreci. :P taka poczekalnia pkp-brudna oskorna i przelotowa :P