Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

sprawa..a bedziesz jutro "dostepna" tu na kafe? może na spokojnie cos pofiglujemy :)

mmma lubisz proteiny...:) bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaś, kobiety zazwyczaj nieprzepadają :) wtakim razie mam dla ciebie porcję...wskakuj pod biurko :)

Gość ja jak to robie
ja jak to robie to zwykle obciagam go sobie przez spodnie dlonia ogladajac jakies fotki po kryjomu a jak juz wiem ze mam ladnie, to ide do kibla i spuszczam wszystko do pisuaru .

sorki, musialem poleciec na spotkanie (trwało stanowczo za długo), i widze poradziliscie sobie beze mnie :-( ale przeczytałem fragment sprawy... i mi wyszło...

Gość DJADAM0S
A lubicie gry komputerowe bo ja tak;)

Sprawa;) przepraszam, ale nagle wyjechalem i z obietnicy nici...... tacy jestesmy:O mam taka prace, ze ciagle jestem w drodze.........lubie to co robie... Sprawa, mialem taka mysl, zebys napisala z detalami jak moglabys pobawic sie moim kutaskiem, a ja napisze jak ja pobawilbym sie Toba:D byloby troche fanu, a te pomarancze mialyby do czego sie przyczepic haha.... czy mozesz podac pierwsza litere Twojego imienia prosze:) 😘🖐️

brrrrrrrrrr.witam sie i krzycze ze zimno! jureczku opowiadaj jak tam weekend,kamasutre cwiczyles? :P i jak tam na plazy-morsy sie juz pokazaly? emergency ja ci nawet inicjaly swoje podam- s.g. ;) pomysl dobry,mozemy sie zabawic.jedno ale.zeby mnie tu nie smarowano znowu,ze wszystkim z marszu do buzi biore.:Prozgrzej mnie najpierw swoim szczegolowym opisem,a jesli ci sie to uda- zobaczysz...a wlasciwie przeczytasz jaka ze mnie wariatka. 58 dalej w trasie jestes? ster nic nie pisales ze paluszki masz rowniez kontuzjowane.panie dalej cos sie zdecydowac nie moga.ztforka?ruda?oooddd sam chyba dzis rajtuzki cieple wlozyl i tyle mu atrakcji wystarczy:D taka ekipa-w sam raz na orgie biurowa.a ja warunki mam ...ojjjj mam :)

....już wróciłem i w końcu mam dostęp do netu :) ...miło znowu spotkać stałe towarzystwo i zanurzyć się w oparach zdrowej erotyki ... szkoda tylko że nie siedzę już sam w biurze i dokooptowano mi pracownika przy którym nie mogę czuć się swobodnie :( ....za do domu wracam mocno naelektryzowany ....

58 witaj witaj.dawaj tu tego nowego,moze sie przyda :) zeby brac trzeba dawac.erotyka sama sie nie napisze(zwlaszcza ta zdrowa,ktora elektryzuje)

Gość kasjopea - pasztet I klasy
Nie brandzlować mi się tu. Wracać do łopat!

moj drogi,bo bede pisala zwracajac sie do ciebie-85...i to nie chodzi o przypuszczalna ilosc praktykowanych pozycji erotycznych. albo cie nie ma a jak juz jestes to albo milczysz,albo narzekasz. i co tu ma elektryzowac :P

kasjopea a tobie to tez tylko jedno w glowie tylko ze sie maskujesz :) Ręczne łopaty przystosowano do wielu zastosowań i środowisk. Mogą być zoptymalizowane dla jednego zadania lub projektowane jako bardzo uniwersalne narzędzia.

Gość czuły
No wiesz?? To wcale miękkie nie jest!! Co daje teraz mi znać o sobie!!

Witajcie, Sprawa niec nieupolowałem, cisza była :):) ale dzisiaj mam chęć...:P