Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

Gość Taka jedna Ona....
A co mi tam! dawaj:P

rozpinam twoje spodnie sciagam je delikatnie i powoli widze sexi bielizne ja takze sciagam powoli i delikatnie odwracasz sie i widze piekny tyleczek pochylasz sie i opierasz o stolik wypnij sie mocniej kotku......

Gość Taka jedna Ona....
To moze sciagnę bieliznę....bedziesz mógł widziec,jak mnie te klapsy jaraja:P

na poczatek delikatnie masuje posladeczki paluszkami.... po chwili daje delikatne klapsiki w posladeczki...... wypinasz sie jeszcze mocniej klapsiki sa coraz mocniejsze ale bez przesady

Gość Taka jedna Ona....
czyli o tym samym myślimy....Juz oparta i wypieta mocno....:P

klapsy sa coraz mocniejsz tyleczek robi sie różowiutki...... daje jednego mocnego jeczysz delikatnie....

Gość Taka jedna Ona....
Niezle,niezle....zaraz mi się zachce czegoś więcej:P

wypinasz sie jescze mocniej caluje delikatnie gorące posladki maja teraz mała przerwe.... muskam je jezyczkiem mmmmm są słodkie.... po chwili znów daje tobie klapsy juz mocniejsze i stanowcze raz prawy posladek raz lewy

Gość Taka jedna Ona....
mrrrrr jeśli delikatnie przesuniesz paluszkiem po mojej cipce...poczujesz moje ogromne podniecenie....

dostajesz jzu naprawde mocne klapsy robi mi sie ciebie żal i zaczynam masowac deliaktnie paluszkami pupcie czuje jakie sa juz rozgrzane moje rece bładzą po twoich plecykach a mój języczek masuje pocldki raz jeden a raz drugi

to jednak zdradziłaś !! a miało być ręką , a dostaniesz palcatem ! najpierw tyłek , potem sutki i na koncu cipka ! bedziesz skomleć o litość

moje paluszki masuja twoje piersi brodaweczki i sciskam lekko sutki a moj jezyczek jest miedzy posladkami schodze jezyczkiem coraz nizej i nizej paluski masuja posladki a jezyczek delikatnie piesci twoj odbycik, jeden paluszek juz masuje jekko cipke jest bardzo wilgotna

Gość Taka jedna Ona....
Hmmm dwóch mężczyzn;) Moja fantazja i moje marzenie:P działajcie panowie.Juz jestem wasza:)

Gość Taka jedna Ona....
O bardzo wilgotna i napalona....

lize twoj tyleczek wkladam tam jezyczek uwielbiam to robic mmmmm po chwili schodze nizje i czuje wilgotna cipke i te slodkie soczki pragne je wyssac do ostatniej kropli, odwracasz sie kladziesz na plecach a ja zaczynam calowac twoje uszko delikatnie je przygryzam i caluje szyje mmmmm

caluje cie w usteczka, powoli dotykam twojego jezyczka moim jezyczkiem, caluje dekold i powoli zblizam sie do piersi caluje raz jedna pozniej druga kassam zębami sutki na zmiane

caluje brzuszek a paluszkami masuje piersi i szyje mmmmm czuje delikatne wloski jetem juz przy cipce moj jezyczek zaczyna ja masowac raz z prawej raz z lewej strony..... az od gory po srodeczku zsuwa sie po twoich soczkach i delikatnie zanurza sie w nich

Gość Taka jedna Ona....
próbuje dobrać się do twojego rozporka...czuje przez spodnie jaki jesteś podniecony i twardy..

chwytam cie za biodra i wkladam gleboko w cipke moj jezyczek jest tak gleboko jak tylko sie da ..... poruszam nim we wszystkie strony mm

Gość Taka jedna Ona....
wariuje tutaj i to na serio....Odpinam twoje spodnie,rozsuwam rozporek...sięgam za bokserki mmm czuje Twojego twardego kutasa . Oblizuję usta....mam nieodpartą chęć go posmakować.

jestem w pracy jak wroce po 16 do domu to sie odezwe caluje pa bylo milo podniecilem cie troszke? masz na sobie dzisisja stringi?

tak smakuj go pozwalam na to chce wejsc w ciebie od tylu i kochac sie tak dlugo na ile sil nam starczy

Gość Taka jedna Ona....
O rzesz!! Nie daruje....w takim momencie:P

przepraszam musze kotku ale mozemy pozniej dokonczyc mmmmm teraz tez mi stoi na maksa ale wiesz obowiązki

Gość Taka jedna Ona....
Ok:) Nie odpuszczę;) Po 16 będę.Postaram się przynajmniej.

Gość Taka jedna Ona....
A jak myślisz? No jasne,że się masturbowałam...:P