Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ster

Masturbacja w pracy

Polecane posty

wiec chodzmy na spacerek sloneczko juz zachodzi a my idziemy brzegiem morza jest dosyc cieplo ja tule sie do ciebie delikatnie lecz namietnie usmiecham sie do ciebie moja a prawa reka jest na twoich biodrach

siadamy na ławeczce zdala od ludzi spacerujacych brzegiem morza patrzymy sobie w oczka ja delikatnie caluje twoja szyje i dotkam koncem jezyczka twojego uszka

caluje teraz powoli i delikatnie cala szyje za uszkiem i pod broda delikatnie ja muskam jezyczkiem moje rece masuja twoje plecyki dotykam drugiego uszka mmmm odchylasz lekko glowe do tylu pozwalajac mi na calowanie calej szyji

moj jezyczek dotyka twoich goracych ust koniec jezyczka masuje deliaktnie usta z prawej do lewej strony moje rece masuja twoje ramiona..... powoli wkladam moj jezyczek w twoje usteczka i draznie twoj jezyczek moim jezyczkiem oplatam sie delikatnie wokol niego

nasze języczki namiętnie stykają się ze sobą :) a my patrzymy sobie głęboko w oczy :)... Przy Twoim pocałunku zapominam o Bożym świecie ;)

calujemy sie powoli i elikatnie moje palce muskaja twoja szyje i delikanie za jednym uszkiem i za drugim mmmmm.... powoli wyciagam moj jezyczek z twoich ust nie pozwalasz na to ale gdy zaczynam calowac twoja brode i delikatnie dekold zgadzasz sie

sciagam z twojego ramienia sweterek zaczynam calowac ramie wiesz moze sciagne go calego masz jeszcze koszulke ..... i sweterek juz sciagniety..... caluje delikatnie ramie czuje twoj zapach ktory mnie doprowadza do szalu

z kazdym pocalunkiem pragne cie bardziej odkrywam drugie ramie i tez je caluje wracam w strone dekoldu....caluje go powoli moje rece masuja lekko twoje posladki mmmmmm

:-) czujesz także woń moich ,specjalnie wybranych na dzisiejszy dzień kwiatowych perfum :-). Mówię Ci :- Co tam sweterek , przy Tobie i tak jest mi ciepło :)

caluje delikatnie woje piersi tam gdzie siega dekold ca bardzo mile w dotyku a moje raczki masuja twoj brzuszek i dotykaja piersi przez staniczek

powoli podnosze twoja koszulke do góry bo troszke mi przeszkasza..... podnosisz rece i widze piekne cialo i cudowne piersi ktore sa uwiezione w staniczku caluje cie slodko z jezyczkiem w usteczka moje raczki sa na plecykach masuja je i delikatnie odpinam twoj staniczek

delikatnie sciagam ramiaczka od staniczka i zaczynam calowac twoje piersi mmmm powoli cale dookola najpierw jedna piers nastepnie druga mmmmm jest cudownie kassam lekko nabrzmiale sutki i ssam je

muskam jezyczkiem po brodawkach mmmmm bardzo slodkie sa mmmmm nie moge sie od nich oderwac moje paluszki masuja twoja szyje i plecyki deliktnie i powoli

kiedy Ty skupisz sie na moich piersiach ja powoli rozpoczynam rozpinanie Twojej koszuli :),oczywiście nie całkowicie ,bo było by ci zimno :);)

kąssam te sterczace suteczki raz mocniej raz lzej issam je tak jak tylko potrafie sa tylko moje ..... ohhhh

ssij i postaw je na baczność :) . Pieść coraz mocniej :) Ja wkładam dłoń pod koszulkę ... Zastanawiam się cy nie lepiej było by ją rozpiąć ci do końca ?:)

rozpinam zatem guziczki :)... Gdy już całkowicie cię jej pozbawiam , delikatnie głaszczę cię po klatce piersiowej i składam pocałunki na każdym jej zakamarku ,także skupiając się na brodawkach :) ... Głaszczę cię i delikatnie całuje :)... wodę dłonią po linii pleców :), dotykam ramion ....

ssam je i masuje twoje posladki rozpinam delikatnie guziczek od spodenek i czuje koronkowa bielizne wkladam raczke nizej i masuje lekko paluszkami cipunie odczuwam wilgoc to jeszcze bardziej mnie podnieca i ssam sytki coraz mocniej lez z wyczuciem

:) ja natomiast delikatnie przygryzam koniuszek twojego ucha i je muskam :) Uśmiecham się do ciebie :), a ty domyślasz się łatwo co mój uśmiech oznacza :-)