Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ollga2445.

Siostra męża chce zalożyc na nasz ślub swoją suknię ślubną.

Polecane posty

ja na twoim miejscu poszłabym do niej i zabrała jej zaproszenie na slub... powiedziałabym, ze nastapiła pomyłka.. Skoro taki numer chce ci odwalić, to podejrzewam, ze na samej sukience się nie skończy.. Poza tym będzie wygladać dziwacznie... ale to ona się zbłaźni, nie ty..

ja na twoim miejscu poszłabym do niej i zabrała jej zaproszenie na slub... powiedziałabym, ze nastapiła pomyłka.. Skoro taki numer chce ci odwalić, to podejrzewam, ze na samej sukience się nie skończy.. Poza tym będzie wygladać dziwacznie... ale to ona się zbłaźni, nie ty..

Gość dfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfs
ja bym na Twoim miejscu powiedziala ze sobie nie zycze tego aby przychodzila w swojej sukni slubnej na TWOJE WESELE. a co na to rodzina? nikt nie moze jej przemówić do rozsądku??;/ Kazdy wie ze nie przychodzi sie w bieli do kogos na wesle ( no najwidoczniej oprocz siostry TWojego meza;P ) a co do sukienek - to siostra Twojego meza miala piękną sukienkę:) powiem szczerze ze ladniejszą niż Ty masz ..ale to tylko moje zdanie, oczywiscie o gustach sie nie dyskutuje..:P ale ja zawsze mówie to co mysle - no coż taka juz jestem aha - i zadne dodatki nie przysłonią tej jej sukni, widać ze to nie jest typowa wieczorowa tylko suknia dla panny mlodej , i nie ma sensu przykrywać ją bolerkami i mocnymi dodatkami bo to nic nie da! ma jej nie zakładać i tyle aha i oczywiscie Powodzenia na Nowej Drodze Życia - wszystkiego najlepszego i mało stresu na weselichu :D

Gość bezczelność.
Jest weselna zasada stara jak swiat-biały,kremowy zarezerwowony jest dla panny młodej i nikt z gości nie powinien wystepować w podobnych kolorach.

Gość tola@-@
sukienka bratowej jest prześliczna i każdy na nią zwróci uwagę. Będą jaja gdy goście będę podchodzić do niej i składać życzenia

Gość tola@-@
sory -nie bratowej. Popros narzeczonego żeby z nią porozmawiał

Gość twoja suknia ładniejsza
jej wygląda jak przeróbka z długiej plisowanej spódnicy

Pół biedy, jak ktoś przyjdzie w bieli na wesele, ale ona chce pójść w sukni slubnej!! To jest chore... Gdzie suknia slubna z definicji to suknia dla panny młodej..

To bliska rodzina, więc podejrzewam, że znaczna część zaproszonych gości była również u niej na weselu, więc będą kojarzyć jej strój - zbłaźni się na całego. Dziwne tylko, że ona tego nie dostrzega. Będzie jej łyso jak jakaś wygadana ciotka zacznie jej docinać :P

Gość La roche posay ;
Rozmawiałaś z narzeczonym na ten temat? Co powiedział? Głupia baba, przecież to Twój dzień, masz być szczęśliwa :) Może ona to specjalnie robi? Jakie są/były wasze relacje ? :)

co za franca, idz do teściowki, ona moze ją troche poskromi, albo powiedz jej w twarz ze jest zazdrosna bo jej slub przeminąl z wiatrem, a twoj dopiero bedzie, ja bym chyba zawalu dostała, masakra, dobrze ze wszystkie siostry mojego narzeczonego byly w ciazy jak szly do slubu i na pewno im taki pomysl do glowy nie przyjdzie.

Gość GH
Bemkag Brednie, baba się nudzi i wymyśla :] Pewnie ze brednie skopiowala suknie i wymysla, pozatym ta druga suknia juz kilka razy byla na forum Tepa strzalo nawet nie masz pojecia ile te kiecki kosztuja PROWO 0/10

Gość biała kamizelka
a niech zakłada,to ona się ośmieszy a nie ty

Gość bsbbsbsbs
malo sie nie zesracie z podniety, niech kazdy se zaklada co chce.

Gość ale macie problem
Te suknie są podobne ? Chyba tylko w swej skromności [ przyznaję, obie macie dobry gust] Kolor biały należy tylko i wyłącznie do panny młodej? Bzdura!!! Jak doda kolorowe dodatki będzie ok! Nie przeżywaj autorko, nie warto i tak będziesz na sobie uwagę wszystkich skupiała.

Gość a ja wierzę w to co
autorka pisze bo sama kiedyś byłam na ślubie na którym były dwie "panny młode" jakas dziewczyna ubrała suknie typowo balową , na kole i do tego kremową , wyglądało to po prostu niesmacznie , zresztą tamta się szybko zmyła z wesela bo ktoś jej coś w końcu przygadał , nie była spokrewniona z panną młodą a tylko jako osoba towarzysząca , naprawdę uważam że jest tak ogromny wybór w pięknych sukienkach które nie muszą przypominac ślubnej sukienki że jest w czym wybierac i trzeba byc naprawdę niezłą piczą żeby celowo psuc humor pannie młodej w jej dniu

Gość szczera do bólu biii
tak z drugiej strony nie uwazacie ze ta siostra ma nierówno pod kopulą? jak mozna w ogóle się (pomijajć ze to biel) ubierać się w swoją suknię slubną. aha i ja uwazam ze wiesz co autorko to czysta złośliwośc z jej strony - co to za tlumaczenie ze ona się suknią nie nacieszyła? a co to kurna przez rok nie miała okazji pochodzić w niej przy innych okazjach? nie wiem sylwester, jakas wieczorowa impreza? bez przesady akurat twoj slub to dla niej okazja! zapytaj jej czy na jej slubie była jakas "panna młoda" i czy ona by sobie zyczyła tego. powiedz wproost ze uwazasz ze nie odsc ze to brak szacunku to ciebie, to jeszcze na sama się zbłażni brakiem wyczucia.

bez obrazy ale twoja siostra , chce zrobic CI NA ZLOSC , wiesz jak bywam na weselach i widze laski w bialych sukienkach to troche nie mily widok ale nie wazne ale jak bym miala zobaczyc kogos na moim weselu z sukni slubnej to chyba kurwa bym z niej ja zerwala . to twoj wieczor i to ty masz sie odznaczac z tlumu a nie ona.. powiedz jej wprost ze to twoj slub i sobie nie zyczysz

Gość ale z was głupie
cipy autorka się smieje że zrobiła niezłą prowokację a wy sracie pod siebie :O

Gość śmieszna jesteś
że się przejmujesz. Przecież ona się ośmiesza, tym bardziej że skoro jest siostrą męża to na weselu będzie część gości z jej wesela którzy zorientują się co ona ma na sobie, kobiety przynajmniej. Zostanie obśmiana i obgadana a ciebie będą żałować i od razu dostaniesz dodatkowych kilka punktów

aha skoro to prowo no to kurwa zamykamy temat. dzięki za linka. ale to nie znaczy ze jestesmy głupimi cipami tylko dlatego ze nie wszyscy znają na pamięć tematy z kafe!!!!!!!!!!!!!!!

Ollga2445 - prostuję mojego pierwszego posta w tym temacie - to ty masz nierówno pod kopułą a nie "wyimaginowana siostra" aha i do tego rozdwojenie jaźni idź dziewczyno do psychiatry

Gość wszystkie się leczcie
🖐️

kurwa wystarczyło - moze i tak ale i co z tego? ja nie obczajam wszystkich tematów po kolei właże tylko na te, które mnie zainteresują.

Gość kajak kojak
ludzie to mają pomysły nie przejmowałabym się, to z niej ludzie się będą śmiać, Tobie nie zaszkodzi ja kiedyś byłam na weselu w białej sukience, o czym PM wiedziała wcześniej, a sukienka nie była weselna, taka zwykła letnia tylko że biała miałam 15 lat i akurat taką mama mi kupiła :)

ja na twoim miejscu poszłabym do niej i zabrała jej zaproszenie na slub... powiedziałabym, ze nastapiła pomyłka.'' buhahaha na prawdę byś się tak poniżyła?ale ludzie są żałośni