Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa.renatka

Wstydzę się iść na depilację laserową , nie potrafie się rozebrać :/

Polecane posty

Gość wstydliwa.renatka

Mial ktos tak ? Chce zrobic wlasciwie całe ciało , ręce , nogi ,wąsik i calkowite biki łącznie z pupą. Ale sie boje a raczej wstydzę rozebrać przed obcą osobą do nagości ,polozyc sie i rozłozyc nogi :O:O:O:O

Gość wesoła poleczka,
Ta obca osoba już niejedną pupę widziała. Nie jest to przyjemne (wystawianie tego i owego na widok obcej osoby), ale mase kobitek to robi, a dla pracownika robiącego depilacje to widok normalny.

Gość hahah hahahahhahahaha
Miałam to samo :D PRzez kilka miesięcy bałam sie isc i rozebrac ale w koncu sie odwazylam ,poszlam z kolezanką , pani młoda ,b.mila, nie usmiechala sie glupio ,tylko profesjonalnie robila to co do niej nalezy i tyle :)

Gość Twoja Historia
Opisz nam swoją przygodę z medycyną estetyczną. Zabiegi od mezoterapii przez botox, korekcję ust kończąc na peelingach mechanicznych lub laseroterapii. http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3 Przedstaw swoją historie jakie były Twoje doświadczenia i jakie rezultaty osiągnełaś. Najciekawszą historię opublikujemy a autorce tekstu przyznamy nagrodę w postaci wybranego zabiegu z medycyny estetycznej w wybranym gabinecie w Polsce. Zapraszamy i czekamy na Twoją historię.http://www.feelbeauty.eu/contest/index/id/3

Gość hej ja tez sie wstydze
chce bikini zrobic ale jakos tak sie krępuję,kurcze,jakoś tak dziwnie,do ginekologa jestem przyzwyczajona i takich obaw nie mam,a tu jakoś tak sie krepuję ;) a mam takie pytanko, ile razy tą pupę sie pokazuje zeby w koncu wszystkie włoski sie usunęły? Pozdrawiam:*

Gość o wlasnie wlasnie nn
Ja tez dolączam sie do pytania Jak to wygląda? Trzeba sie polozyc i wypiąc'' na pieska'' ?? czy polozyc na brzuchu ? Biki jak u ginekologa?

Gość uptptptptqup
up !

Gość ewqrewja
tez za pierwszym razem sie wstydzilam, wiec zrobilam tylko wzgorek lonowy, za drugim razem dalam sobie zrobic wargi - z tym ze mialam na sobie stringi i pani mi jeszcze wlozyla papier, bo widziala, ze sie wstydze, za 3cim razem tez stringi, ale skrepowanie mniejsze. dodam, ze to zalezy tez od kosmetczyki - jedna co mi robila, to nawet mnie dobrze nie ogoloila(ja sie sama niestety zawsze niedokladnie ogole, wiec musza mnie poprawic), ta druga bardzo sympatyczna i dokladna. zawsze sobie mysle jak ttami ide, wydaje kase i chce konkretny efekt, a one juz wiele w zyciu widzialy, maja to samo co ja, wiec sie az tak nie krepuje

Gość wegontakit
to warto poczytac te stronke: akcja-depilacja.com...