Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xtrdyfguihk

dziecko po wczorajszym szczepieniu Pomocy !!

Polecane posty

Przecież dziecko śpi, a pisać też można z doskoku. Ja teraz nie siedzę a kwiatki podlewam i jakoś piszę;P

Gość xtrdyfguihk
nie powiedziałam ze mnie to nie interesuje !! tylko ze nie pamiętam a cieżko sie rozczytać z ksiażeczki szczepień!! jak dzwoniłam to mi powiedzilei na co będą szczepić ..byłam zaszczepili i powiedziała to co chciała... a form jest od tego by pytać ! nie zawsze lekarz informuje o tym co moze sie pojawic a co nie ..lekarze bagatelizują sporo spraw ...pozatym jak każda miała by wiedziec co moze dolegać i co to jest to musiałaby zostac lekarką .. jedne nie wiedzą co w ciaży moze wystąpić a z czym powinni sie zgłosic do lekarza. powinny by zostać ginekologami by wiedzieć co to znaczy ból krocza czy m jest spowodowany a jaki kolor maja wody płodowe a czemu dziecko kopie tylko tyle razy a czemu to a czemu tamto... potem kobieta musi znać sie na dziecku jak cos jest nie tak powinna wiedziec co mu dolega i zczego .. śmieszne jesteście.. szkoda słów na takie jak wy madre po wyzszych studiach itp .które nic nie wiedzą a dużo gadają jedyne co to do lekarza by wysyłali każdego.. jedni pragną pomocy żle bo idiotki kłamią inni chcą oddać dziecko żle bo mogli je zabić .. a jak chcieli dokonać aborcji to lepiej jak by je urodziłą i oddała.. nie wiecie juz co pisać..to sie kupy i dupy nie trzyma.. u was wszystko jest złe ..

Gość serduszko :)
idz juz głupia dziewucho i sie nie kompromituj:O zajmij sie dzieckiem, bo cos mi sie wierzyc nie chce ze od 3 godzin spi a ty mozesz siedziec i bredzic na kafe

Gość xtrdyfguihk
pozatym wy nie macie też widze innych zajeć bo ciagle na kafe siedzicie... u mnie dziecko śpi i mam czas na pisanie do 16 bo zawsze tak długo spi.. wiec moja sprawa ile tu będę siedziała..

Gość serduszko :)
dziecko ci spi od 11 do 16? tak?

Gość fghjk
moze juz umarlo i aztorka zapomniala o nim:D

Gość xtrdyfguihk
do serduszka !! moja córa żawsze śpi od 12 do 16 !! żal ci ze twoje dziecko nie spi a moze ich wgl nie masz !! albo masz starsze i zapomniałaś wgl co to małe dziecko... moze wasze dzieciaki nie spią w południe ale moja śpi !!

Gość xtrdyfguihk
moja śpi zawsze tak długo !!! czasami juz jej sie chce spać koło 11 wiec idzie i wstaje koło 15 wtedy ... każdy sie dziwi że tak długo spi ale chyba jej budzic nie będę specjalnie bo komuś sie to nie podoba

Gość MezatKa82
Szczerze mowiac jestem zazenowana niektorymi wypowiedziami!!!! dlaczego oceniacie kogos kto po prostu zapytal....zapytal bo nie wiedzial....nie kazdy wie wszytsko...ttym bardziej jesli ma sie pierwsze dziecko. zreszta swoje opinie na kzdy temat mozna wypowiadac w sposob kulturalny...no ALE jak widac niektorzy uwazaja ze skoro sa anonimowi moga obrazac innych. tylko dlatego ze maja inne zadania. xtrdyfguihk nie przejmuj sie odpowiedziami...to pisza ludzie ktorzy poziom wiedzy i wychowania maja rowny zeru!!!! swoja droga poczytaj wiecej o tych szczepianiach bys w przyszlosci wiedziala co i jak. i pytaj lekrza o ewentulane skutki uboczne. gdyby sie cos dzialo nie boj sie pytac....walcz o miejsce aby cie przyjeli bo tu chodzi o zycie twojego dziecka. Pozdrawiam

Gość fghjk
tepa dzido sama napisalas- 11:01 xtrdyfguihk wczoraj była na szczepieniu po 1.5 roku... mała każde szczepienie dobrze przyjmowała i wszystko było ok.. a teraz ;/ nie wiem co jest grane na plamki na rączce do łokcia;/ do tego podwyższona temperatura;/ ciagle płącze;/ dałam jej już lek przeciwgorączkowy ale co z rączką? jest w plamki moge czymś smarować?----------i nagle spi!!!!!!!!!! chyba umarlo a ty dalej na forum dope plaszczysz

Gość xtrdyfguihk
dzieki mężatka :) no nic ja uciekam zanim małą śpi ide posprzontać i obiadek zrobić :) pa i dziękuję za odpowiedzi :)

Gość xtrdyfguihk
wiem ze chodzi o moje dziecko ..ale od tego jest forum by mozna było zapytać .. pa zycze udanego dnia

Gość fghjk
tepa dzida