Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stefanieee898989

Straciłam dziecko:(

Polecane posty

Gość Stefanieee898989

Kochani:(Tydzien temu o tej właśnie godzinie dowiedziałam się,że nosze puste jajo płodowe w sobie:(To był 13 tydzień ciąży:(Za dwa dni miał byc zabieg....Odbył się prawidłowo...narkoza...krwawienie...:(Ból fizyczny i psychiczny-NIEOPISYWALNY:(Wszyscy starali mi sie pomóc,ale mąż ktory mówił najmniej i więcej pokazywał czynami ratował mnie.Od tamtego dnia mija tydzień-a ja od dwóch dni nie daje znów rady-co najgorsze odtrąciłam męża:(Nie umiem z nim rozmawiać wewnetrzna blokada:(Jak mam się przełamać-jak żyć??Wiem,że NIC nie będzie jak dawniej.I troche się wstydzę nawet powiedzieć mężowi,że choć o stosunku mowy teraz nie ma pragne by mnie dotykał,bym czuła się ważna,kochana:(Jestem zablokowana psychicznie a mam tysiąc myśli które chciałabym mu wyznać:(Dziękuje za dobre słowa-na krytyke nie reaguję!!!! "Anioły przecierz nie umierają.."

Gość Kosior
a ja się cieszę z twojego nieszczęścia :-)

Gość a mnie to dynda
laska 22 lata i już do pieluch męża bachora :O żenada, na pewno jesteś z małego miasteczka i nie masz wykształcenia.

To straszne co się stało,ale nie odtrącaj męza... napewno przezywa to w sobie i tak samo Cię potrzebuje,,, moze poprostu postaraj się z Nim porozmawiac najszczerzej jak potrafisz.

przykro mi. a wy ryje zamknac!!! do jasnej cholery kobieta cierpi a wy taki cos piszecie, bardzo ci wspolczuje ale musisz byc dobrej mysli jeszcze bedzie dobrze. nie poddawaj sie i nie odtracaj meza przeciez on nie jest niczemu winien ja tez to przechodzilam ale we wczesniejszym stadium ja oparcia w partnerze nie mialam niestety ale co sie bede rozpisywac... poprostu musisz byc dzielna i zyc dalej nie cofniesz tego tak widocznie mialo byc a jeszcze bedzisz miala gromadke dzieci zobaczysz///

Gość h3h5jh54
jebani gimnazjalisci wypierdalac:o

Gość a mnie to dynda
haha no ta, gromadka obesranych bachorów to szczyt marzeń Polaczki ze wsi :O co ma bieda

boże jakie z was parszywce zajebane autorko współczuje ci idz na topik o stracie dziecka, bo tu widzisz co sie dzieje

Gość h3h5jh54
do szczyt marzen ty na te dzieci łozyc nie bedziesz wiec co cie to obchodzi? gowniaro

Gość a mnie to dynda
PUSTE JAJO PŁODOWE TO NIE DZIECKO!!! :O

Gość Stefanieee898989
Jak widac jest tu duzo głupków:( Nic nie wiecie o życiu palanty!!!!!! Dziekuje za dobre słowa wierze w jedno... Czas leczy rany!!!!:( Dziś wiem ,że nie ma powrotu do tamtego-cudownego życia... http://youtu.be/einCfLnyBhA

Gość a mnie to dynda
gówno mnie obchodzi, bo ja mam wyższe aspiracje. niezmiennie mnie rozczarowuje fakt, że wciąż są takie bezmyślne pochwy, dla których wyznacznikiem wartości jest wczesny ślub i bachor w liczbie 3 :O

Gość Kosior
jajo płodowe to tyle co kał

Gość zazdroiszcze
gratuluje ci, niejedna kobieta by chciala poronic bo niestety nasz pojebany kraj nie zezwala na aborcje i rodzą niechciane dzieci

Gość ratti
lodzie są podli, nie wiedzą co to znaczy, nie odpisuj im bo to chamy!!!

Gość a mnie to dynda
"lodzie" może i są podli, ludzie- po prostu szczerzy.

Gość ratti
"a mnie to dynda" a ty masz dziecko??

Gość a mnie to dynda
nie mam :O bo myślę mózgiem, a nie szparką. najpierw dobre studia, dobra praca, potem ślub, lepsza praca i dopiero wtedy dziecko. w liczbie 1, nie cały miot :O

....bo płynie czas i zabija rany tylko dajcie mu czas... dajcie czasowi, czas... Twoja rozpacz,jest indywidualna tylko dla Ciebie;każda kobieta przeżywa to w różny sposób;mąż na pewno też cierpi i dlatego trudno może Wam być w tym momencie się porozumieć...nic już nie bedzie takie jak dawniej,ale rozpacz minie,,,powiedz sobie: Bóg dał,Bó wziął(niezależnie od tego,kto jest Twoim Bogiem)-to JEST pocieszenie....a przyjdzie kiedyś dzień,kiedy znów zaświeci dla Was słońce...wiem to...❤️

Gość KAROLINAAAAAAAAAAAAA
autorko a miałaś objawy ciąży?mdłości, nudności,itd....

Gość ratti
a mnie to dynda to co się odzywasz w temacie na który nie masz pojęcia, jak stracisz -dziecko-płód-nadzieję- to wtedy pogadamy!!!

Gość a mnie to dynda
ratti- 🖐️

Bardzo mi przykro, ale nie odrzucaj męża! To najgorsze co możesz zrobić, pozwól mu byc wsparciem. Pamietaj, ze on oddal by wiele, aby Twoje dziecko zylo.

Gość ratti
nara i nie wracaj ! a jak widzisz autorka ma męża i może to było planowane dziecko i h***j Ci do tego!

A dzieci mozesz jeszcze miec. Ten plod nie myslal, nie cierpial, po prostu tak chciala natura. Trzeba sie z tym pogodzic i zyc dalej :)

Gość nie kumam tego
Skoro miałaś puste jajo płodowe to jak mogłaś stracić dziecko?????