Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TuŚka_

Długie włosy.. PROBLEM

Polecane posty

Gość TuŚka_

Mam problem z włosami.. Myję je codziennie ale parę godzin po umyciu znowu wyglądają na tłuste:o Są długie,prawie do pasa.Są strasznie"ulizane" wystopniowałam je żeby je troche podnieśc ale to nic nie dało.. żadne lakiery itp rzeczy nie pomagają bo włosy są strasznie ciężkie.. jak miałam krótsze takie za ramiona to też miałam z nimi taki problem.. Proszę doradźcie mi co mam z nimi zrobić..

Gość gotowa na wszytko
kosmetyki?

Gość jolineee
kupuj szampony zwiekszające objetosc bo dla wlosow przetluszczajacych sa one lepse niz te stricte to tlustych

Gość blondynaschatziiiiiiiiiiiiiiii
przetłuśc je raz to nie bedą sie tak tluscic szybko jak sa farbowane i amsz odrosty to pewnei z tego wzgledu sie tluszcza albo zmien fryzure.. tapiruj.. albo rob jakies piekne klosy ....... nie nos rozpuszczonych wiecznie wlosy dlugie sa piekne i przecudowne fryzury mzona robic... chcialabym meic dlugie wlosy poza tym zmien odzywki i szampony

Gość TuŚka_
Szampony też nic nie dają :o Już nawet tapirowałam i lakierowałam włosy żeby były bardziej "puszyste" a i tak opadły :o makabra:o

Gość TuŚka_
A to jakaś różnica czy włosy blond czy ciemne?

a pianki do wlosów używalas.. jak je masz pocieniowane?? jesli masz grube wlosyto mozesz sobie pozwolic na mocniejsze cieniowanie

Gość TuŚka_
Używałam lakierów. Włosy niestety nie są grube :o

Dwa wyjścia: albo masz grube lub bardzo gęste włosy i w związku z tym (nawet wycieniowane) są ciężkie - sugeruję skrócić do ramion albo ci się przetłuszczają - zacznij używać ziołowych szamponów (odpuść wszelkie palmolivy itp), spytaj w aptece o płukanki do włosów przetłuszczających się. Jeżeli nic nie pomoże idź do dermatologa.

Gość TuŚka_
Używam elseve,ziołowe raczej nie są.. Spróbuję z ta płukanką. Dzięki za rady 🌻

Gość dakvklm
jak używasz tego szajsu elseve i innych dorgeryjnych bubli to sie nie dziw ze ci sie tak szybko przetłuszczają i klapną :O