Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz bede

Szukam bogatego meza.

Polecane posty

Gość zaraz bede

Slabe opcje ze tu takiego znajde ale jakby tu taki przypadkiem byl..

Gość zaraz bede
...1500zl? nigdy nie znajdziesz zony za te marne pieniadze..haha i do tego zbiera na mieszkanie

Gość sexualny nebezpeczny
załóżmy ,ze ja jestem kims takim,a ty jesteś ładna ponetna itd i co sex ok,dzień ,tydizeń miesiąc ? i co dalej ? ja nie czuje nic do ciebie ty nic do mnie bo to jest jakiś tam układ i co dalej jak to ma wyglądać za rok dwa trzy,ja znajduję sobie jeszcze lepsza dupę ty masz luksusy ,kolezanki ci zazdroszczą itp ile tak to potrwa 2? 3 lata ? i pózniej co? odpowiedz na pytanie rozsądnie to może faktycznie warto to przemyśleć .. słucham..

Gość zaraz bede
sexualny- zalozmy wiec ze jestes bogaty. Lubisz sex? ja tez to dobrze sie sklada.. Ja bardzo lubie zajmowac sie domem- wiec oczywiscie takowy musisz posiadac. Zalozmy ze ciezko pracujesz- ja nie bo masz na to pieniadze ze moge "opiekowac" sie domem... Znajdziesz lepsza dupe..? skad tak od razu ze znajdziesz lepsza?inna tak, lepsza nie wiadomo...

Gość zaraz bede
prawdazawsze..-ja to co? jesli jest bogaty to zn ze wcale nie taki do niczego..

Gość widzialam
a ty bedziesz pracowac,czy szukasz tez jelenia do pracy...

Gość zaraz bede
Po to szukam bogatego zeby nie pracowac..to chyba logiczne. Mam duzo zaintersowan, lubie drogie hobby typu tenis i jazda konna a to kosztuje i zwlaszcza zabiera duzo czasu

no widzisz z góry zakładasz pewien układ ,jeżeli ja decyduję się na dziewczynę która wie z góry o co kaman i ja wiem to jaki to ma sens ? nawet jeżeli będą dzieci to nie ma znaczenia ,że ja będę dalej sobie znajdywał ładniejsz ,młodsze itd,a tobie wystarczy to ,że masz luzik ,zajebiście mieszkasz ,jesteś matką masz dużo i to wystarcza prawda, odpowiedz szczerze wystarcza tak ?

Gość widzialam
...wiec powodzenia w szukaniu,moze kiedys go znajdziesz.

Gość szpetny_ale_bogaty
chyba w końcu znalazłem:)

Gość fghjk
dzena ty masz krzywe nogi jak srasz

Gość widzialam
ona nie bedzie miec dzieci ma inne hobby.

Gość zaraz bede
Sexualny nie badz naiwny...malzenstwo czasami to uklad tylko ze najwazniejsze jest to zeby dwie osoby to akceptowaly ...

Gość zaraz bede
Oj kobiety ocknijcie sie po ci nam facet ktory ledwo koniec z koncem wiaze...? mnie juz minely te bajki no i rozpoczynam poszukiwania

dajcie spokój dżeny to mitomanka i może sobie pierdoilić co chce ,ale zycze jej żeby kiedyż miała tak jak to sobie wymarzyła choć wątpię niestety

Gość zaraz bede
prawdazawsze...-a potem sie dziwia za na polki mowia ze sa k**wami i materialistkami zastanow sie co ty piszesz dziewczynko...

i masz rację dokładnie tak jest,tylko nie wiem ale mi jakoś by to nie pasowało powiem ci szczerze ,ze wole być sam niz tworzyć jakiś układ aby spełniać nie wiem co? normy społeczne ? zasady ogólnie przyjęte? nie odstawać od reszty? żałosne to jest ja bym tak nie potrafił ale jescze raz mówię masz rację ,zwłaszcza dzisiaj małżeństwo to UKŁAD

Gość zaraz bede
Zapomnialam dodac ze spotykam sie z kims. Wczoraj mu powiedzialam ze jesli chce byc ze mna to musi zarabiac wiecej kasy , byl w szoku ale ...c'est la vie...

Czytam i nie mogę uwierzyć, temat jest na poważnie czy to tylko jaja??? Jeśli szukasz łatwych pieniądzy idz do do akecji,będziesz mieć ich dużo...a i oszczędzisz biedaka który nie daj boże się w tobie zakocha i będzie łożył na każdą twoją zachciankę. Przecież i tak otwarcie chcesz się sprzedać.

Gość zaraz bede
dyrektorke- myslisz ze jestem jakas glupia naiwna niedowartosciowana kretynka ktora zeby sie dowartosciowywac bedzie wystawiac swoje foty ?mylisz sie, ja doskonale wiem na co mnie stac i wiem ze zasluguje na faceta ktory ma silna pozycje finansowa, taki ktory bedzie mnie rozpieszczal a nie jakis biedak co np sklada na mieszkanie ...

Gość widzialam
jesli małzenstwo to UKLAD to po co sie wogole zenic?

Gość tu męża nie znajdziesz
i do tego bogatego hahaha

tragedia

zaraz bede dyrektorke- myslisz ze jestem jakas glupia naiwna niedowartosciowana kretynka ktora zeby sie dowartosciowywac bedzie wystawiac swoje foty ?mylisz sie, ja doskonale wiem na co mnie stac i wiem ze zasluguje na faceta ktory ma silna pozycje finansowa, taki ktory bedzie mnie rozpieszczal a nie jakis biedak co np sklada na mieszkanie ... Nie ty nie jesteś głupia i naiwna :) ty jesteś imbecylem :) 🖐️

Gość tu męża nie znajdziesz
dobrze robisz miłości do garnka nie włożysz, jak mawiały nasze prababki ale tu nie szukaj no, chyba że chcesz pogadać...