Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koram

Co myślicie na temat wypożyczenia takich krzeseł?

Polecane posty

Gość fghjk
to sa delikatne krzesla? wyglada jak na przedstawieniu teatrzyku. lata 80-USA

Gość żę tak powiem
Wszystko zależy od dekoracji i stylu samej sali, bo nie do każdego wnętrza będą niestety pasowały

Wyglądają na koszmarnie niewygodne. Pomyś o osobach starszych lub nietanańczących wykończą się na nich.

Gość bardzo ładne zdjęcia
nie wiem gdzie ty miarka widzisz nie wygodę :O

Spróbuj się oprzeć na takich żeberkach to zrozumiesz. Żadnego podparcia dla kręgosłupa.

mi się one nie podobają, no ale jeśli pasują do wnętrza to ok. a kwestia wygody - no moim zdaniem to nie są rewelacyjne w tym względzie

Gość stolikdokawy
DZIEKUJEMY TEJ PANI ZA KOLEJNA REKLAME :O

Gość najpierw miarka to
schudnij a potem się wypowiadaj jak ci się sadełko wcina w oparcia krzeseł to już jest b. źle :O

Gość 1239
Ja byłam na weselu, gdzie nie było pokrowców, tylko normalne krzesła i było ok. Nikt nie narzekał, więc nie wyolbrzymiajcie problemu.

Gość gfdsl
Moja siostra też wypożyczała krzesła na swoje wesele, bo na sali były brzydkie.

Gość purpura_to_moj_płaszcz
"schudnij a potem się wypowiadaj jak ci się sadełko wcina w oparcia krzeseł to już jest b. źle" akurat jak ktoś jest gruby, to mu będzie wygodniej, bo sadełko robi za naturalne oparcie:P Natomiast szczupłych będzie kręgosłup napieprzał od tych żeberek.

Gość I znów reklama
A krzesła są niewygodne. I pamiętajcie - najgrubsze koperty dają zawsze babcie, chrzestni, ogólnie osoby już lekko życiem zmęczone i należałoby zadbać, żeby ich plecy były wygodnie podparte. Oczywiście można wynająć ładne krzesła, ale nie takie, z tralkami zamiast oparcia. Nie są wcale ładne, ktoś kupił je hurtem z wyprzedaży i teraz usiłuje ludziom wciskać. Ja myślę, że jeśli ktoś szuka czegoś ładnego, nech pomyśli o czymś takim - http://www.sklep.meble.pl/p60574,recznie-zdobione-drewniane-krzeslo-do-jadalni-dm-919-seria-900.html - z wygodnym tapicerowanym oparciem. Wygodne są też http://www.sklep.meble.pl/p80805,drewniane-krzesla-cb-sc-klasyczne-pieko-w-okazyjnej-cenie-hit.html Ale to z propozycji, ani ładne, ani praktyczne. Ot ktoś biznes zatytułowany "wypożyczanie krzeseł" chce wypromować.

Gość gość
Mi sie bardziej podobaja mebelki do wypożyczenia z tej strony, bardziej oficjalne www.meblostrefa.com