Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paana inna

pomoże ?

Polecane posty

Gość paana inna

zaczynam swoją dietę i całe odchudzanie od jutra mam zamiar zrobić tak : rano ; wstaje itp... jem solidne śniadanie (to podstawowy posiłek,wiec nie mogę go ograniczyć) biegam przez 45min, rower 30km., brzuszki 100 , hula hop 15 min. skakanka 15 min wracam jem obiad surówka albo jakaś zupa , na wieczór robię sobie powtórkę z rana. Jak myślicie to mi pomoże zrzucić te 15 kg ?

Hmmm...na dłuższą metę może wykończyć :)) to zależy do jakiej aktywności jesteś przyzwyczajona :) i ile ważysz do swojego wzrostu- czy łatwiej czy trudniej się chudnie :)

Gość paana inna
mam 177cm i 65,5 kg BMI mam idealne i wgl . ale co z tego jak mam brzuszek ;/ ktory mnie irytuje i przy przebieraniu sie na WF mam kompleks aby nikt sie na mnie nie patrzył ;/

Gość paana inna
wykończyć ? no nie wiem Lubie ćwiczyć a w szczególności jeździć na rowerze albo pływać ale niestety basen jest oddalony ode mnie o 40km ;/

Gość paana inna
zależy mi na schudnięciu w miesiąc albo stopniowo do grudnia

Hmmm...każdy ma inną budowę :) a BMI rzeczywiście nie zawsze "mówi" prawdę :D bo każdy inaczej czuje się w swoim ciele :) ja jestem na granicy prawidłowej wagi a nadwagi, a wyglądam na kogoś z wagą normalną dla mojego wzrostu, nawet uważają mnie za chudszą od koleżanki która ma podobny wzrost i wagę :) Ale to od budowy zależy...od mięśni nawet, bo więcej ważą xD Hmmm...To może spróbuj tak przez tydzień i zobacz jak ci idzie :) Mi jest coraz trudniej chudnąć, bo zawsze byłam przy kości i organizm się buntuje ;p Ale pamiętaj że naj zdrowiej i najrozsądniej będzie jak schudniesz z 1-2 kg na tydzień, początkowo możesz nawet 3, bo woda z organizmu "zejdzie", jej nadmiar ;)

Myślę, że jak się weźmiesz w garść to do końca grudnia możesz dać radę schudnąć ok.15 kg :) może nawet mniej będziesz potrzebowała?:) bo okaże się że 10 wystarczy?:) To wszystko kwestią zmienną jest :) Co do brzuszków to są średnio skuteczne, lepsze są ćwiczenia : aerobiczna 6 weidera, słyszałaś o nich?

Gość paana inna
to pójdę na kompromis i będę robiła tak aby chudnąc 5 na tydzień ;) no ja byłam chuda do 14 roku a potem zaczęło się fast food ,cała reszta i tak mi zostało rok temu ważyłam 54,5 kg a teraz 65,5 10 kg to dużo , ale mój rozmiar ubrań i tak się nie zmienił wiec nie wiem o co kaman ;/ mam marzenie aby moc na wiosnę założyć sukienkę w wymarzonym rozmiarze XS . spróbuje tak jak Ty mówisz prze ten tydzień tylko trochę szkolą mi skomplikuje życie bo do domu wracam o 4 ;/ ale dla chcącego nic trudnego ;D

Gość paana inna
nie nic o tym nie słyszałam , ale brzuszki są mi wskazane dlatego że mam wysuniętą łopatkę mam skoliozę kręgosłupa i te brzuszki mogą mi pomoc nie tylko do osiągnięcia figura ale i taż braku garbienia sie

5 na tydzień? : O wybacz, ale wg mnie głupota XD bo...chyba nie wiesz jak to jest, bo nigdy nie próbowałaś się odchudzać?:D Musiałabyś nic nie jeść, co nie jest zdrowe :) Nawet jak będziesz jeść po 100-1200 kcal tygodniowo i ćwiczyć nie schudniesz więcej niż 2-3 kg, bo ćwicząc też rozwijasz mięśnie, a one też ważą :) szczególnie jeżdżąc na rowerze ;) Jeśli chcesz poprawić rzeźbę brzucha to a6w jak pisałam wyżej :)

Gość paana inna
Czemu ? oszalał tyle chce ale przecież jak schudnę 2-3 tez będę ucieszona

Ja zawsze chcę więcej, robie sobie nadzieje, a potem wychodzi co wychodzi ;p więc lepiej wychodzić z założenia że jak schudne kilka to już super, a zobaczymy ile dam radę ;p

Gość paana inna
no nie wiem ja i tak teraz jem mało bo jest to tylko śniadanie obiad i ewentualnie jedna dwie kanapki na kolacje , zresztą mnie zależy mi na wadze chce mieć plaski brzuch i te xs rozmiar wiec mi do szczęścia ni jest potrzebne

Gość paana inna
flak zostaje wtedy gdy ktoś nic kompletnie nie robi tylko żyje głodówka , wiem cos o tym bo moja koleżanka z klasy tak robiła wytrzymała 2,5 tyg tylko na wodzie fakt schudła ale brzuch miała jak przebita dętka

To zobacz te a6w co wysłałam i będzie ok ;) A co do szybkiego tracenia wagi to nie polecam, wiem coś o tej skórze nadprogramowej :/

Nie tylko na głodówkach :) jak ktoś miał tłuszcz i go spalił ćwiczeniami i JEDZENIEM NORMALNYM - (w moim przypadku tak było) to też niestety można :D ale to nie w tak dużym stopniu xd choć i tak wkurza ;p

Gość paana inna
pożyjemy i zobaczymy ,; D Dzięki za wszystkie rady jakie mi udzieliłaś ;)

Gość paana inna
ale martwi mnie fakt że jak się schudnie to piersi również ;/

Nie ma sprawy, jak będziesz potrzebować jakiś jeszcze to wal śmiało ;) ja mam doświadczenie z odchudzaniem ;p ciągle zrzucam xd mój rekord to 13 kg w jednym ciągu xd ale to dietą Dukana ;) Trzymam kciuki za ciebie :)

A co do piersi to się nie martw, każdy chudnie z innych miejsc, może biedaczki ocaleją xd moje póki co ocalały xd

Gość paana inna
13 łaaał , to dużo ! tez tak chce , zobaczymy jutro jestem ciekawa po ilu dniach będzie widoczny efekt wagi i ciała . Ok ;D Dzięki ;))

Gość paana inna
no ja tez mam nadzieje że zostaną w takim rozmiarze w jakim są , koleżanka straciła na odchudzaniu aż 2 numery wszystkie jej dotychczasowe stanika Musila wyrzucić

Gość paana inna
Tak

Gość wwrrr
Znam osobe, ktora schudla biegajac, powaznie biegajac, teraz robi co najmniej jakies polmaratony, i tyle jej skory zostalo na brzuchu, ze musiala robic operacje. Z drugiej strony moja mama po trzecim dziecku chciala nieco schudnac, zaczela sie bawic w diety cud i teraz jest otyla i ma cukrzyce. Jesli chcesz sie uczyc na wlasnych bledach pamietaj, ze za te bledy duzo sie placi. Spora szansa ze przez odchduzanie z kosci na osci zasilisz grono grubasek tyjacych z powietrza.