Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relaxiana

przeczytajcie co mowi moj dwuletni synek.to jakis koszmar.POMOCY

Polecane posty

Gość relaxiana

Zaczne od tego,ze jak na dwulatka mowi malo, ale ostatnio uczylam go,ze kaczka robi kwa a on tak to przeinaczyl,ze wciaz drze sie KUWA.nie wiem co mam robic,tak mu sie to spodobalo,ze calymi dniami wszedzie czy w sklepie czy w kosciele czy u tesciow wola kuwa!kuwaa!kuwa!:..jak oduczyc?on mysli,ze to fajne:-(

Gość Tralina2333
nie reaguj na to a zajmij go czymś innym, naucz go że kot robi miau, słoń trruu. moze mu się spodoba i zapomni o kuwa;)

Gość relaxiana
Moze sie to wydawac zabawne i blahe ale zaczelam unikac spotkan i miejsc publicznych,bo wstydze sie po prostu:-S

Gość relaxiana
Tralina tak robie,w ogole nie zwracam na to uwagimi ucze innych wyrazow,ale on jakos to sobie upodobal i nawet jak udaje,ze go nie slucham to potrafi mi glowe odwrocic i swoja twarz do mojej przytyka i glosno krzyczy KUWA zebym na pewno uslyszala,a do tego jaki dumny jest z siebie:(

heh ja pojechalam z Corka do Uk jakis miesiac temu (miala 2 lata i miesiac). Mala mowi8 glownie po ang i chciala nauczyc sie slowa clock. Szkoda tylko ze wymawia je jako cock:-P Miny ludzi;bezcenne

Gość umpa lumpa
maly powtarza KUWA, bo widzi reakcje. Moze na poczatku ktos sie zasmial i on pamieta, ze byl w tym momencie gwiazda wieczoru. Niech robie gada, w koncu kuwa to nie kurwa, mnie by sie w ogole nie skojarzylo z wulgaryzmem.