Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Jedzenie dla brudasów.Czy mam rację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak mnie wkurza.... Napisano Wrzesień 16, 2011 nigdy tego nie jadlam ;) wole pizze i frytki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tam nie wiem Napisano Wrzesień 16, 2011 ja się nie szanuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igoryy Napisano Wrzesień 16, 2011 kogo masz na mysli jako szanujacych sie kogo jako brudasow? znam bardzo wielu ludzi z tzw wyzszych sfer co lubia kebab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 no to jestem brudasem... mniamc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Czyli pseudo wyższe sfery . Jak można zjeść kebaba z tych obleśnych budek w mieście gdzie tłuszcz wymieniany raz na ruski miesiąc . Zawsze jak się koło tego przechodzi to wali jak nie wiem co . A brudasy to turki i inne ciapate muzułmany . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo samochód to nie traktor Napisano Wrzesień 16, 2011 nigdym kebeby robią z dodatkiem mięsa z ludzi, bo ma lepszy smak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 No i taki debil coralic jeszcze dumny, że je to gówno. Udław się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igoryy Napisano Wrzesień 16, 2011 kebab mozna kupic nie tylko w budkach, tam nie jadamy bo lubimy sobie usiasc w lokalu. to chodzi ci o kebab czy o jedzenie u brudasow jakis jedzenie niewiadomego pochodzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Po prostu jedzenie kebaba jest upokarzające . Zresztą polaczki nie mają poczucia smaku więc nic w tym nie widzą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaah Napisano Wrzesień 16, 2011 Ty.. troche kulturalniej do kobiet bo Cię zgłoszę na policję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 właśnie, właśnie pyszny kebab w warszawie w Kebab King Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Choćby nie wiadomo jak i gdzie podany kebab to żarcie brudasów . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igoryy Napisano Wrzesień 16, 2011 musisz kiedys odwiedzic jakas dobra restauaracje serwujaca zagraniczne jedzenie tego typu to zmienisz zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 sam jesteś brudas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Zgadzam sie z autorem nigdy nie tknęłam tej kupy gówna i nie zamierzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Kebab king no kurwa żenada niezła . Idź łydek bo nie mogę ty koneserko smaku . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igoryy Napisano Wrzesień 16, 2011 w sumie mozesz miec wje zdanie, dla innych narodow jedzenie bogosu wydaje sie czym odrazajacym :D ogorki z beczki, kapusta z beczki - na to sie wzdrygaja nie jdne narody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Nayarana jedyna szanująca się. Dama. Bierzcie przykład brudasy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Wrzesień 16, 2011 marna prowokacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donia Corleone 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 właśnie idę, bo nie ma z kim i o czym dyskutować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Ty igoryy a co mnie obchodzą inne narody . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Pijany kjójićek a co to ma do prowokacji ? Też żresz to gówno ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Zresztą kjójićek się nie zdziwię . Cygany chyba matkę by zjadły gdyby musiały . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Koneserko smaku oby ci się jelito skręciło . Do kebab kinga ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 Blee. Tfu. Brzydzę się takim miejskim jedzeniem Jedzcie to dalej i skazujcie biedne zwierzęta na cierpienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaah Napisano Wrzesień 16, 2011 nie wyzywaj bo zgłoszę CIę!!!!!!!!! pewnie autora nie stać na kebaba i zazdrości frustrat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 O o o dobrze piszesz nayarana . Aaaaaaaaaaaaah weź spierdalaj . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peezgame 0 Napisano Wrzesień 16, 2011 nie stać to was na dobre, prawdziwe jedzenie :D kebab z zasyfiałej budki to taki wielki rarytas? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
królikov 1 Napisano Wrzesień 16, 2011 nie jem, ale do kulinarnych gust innych nie wpieprzam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach