Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewqasdfggh

Czy ginekolog ma takie prawo ?

Polecane posty

Gość poiuytrewqasdfggh

Mam skończone 16 lat. Moja mama chce isc ze mną do ginekologa. Nie jest to moja 1 wizyta, lecz teraz podczas wizyty, nie mam juz blony dziewiczej. Czy w razie gdy moja mama zapyta podczas badania, czy ją mam lekarz ma prawo jej o tym powiedziec ? Czy obowiązuje go już tajemnica lekarska ?

Gość Taka.Tam23
Ma prawo jej powiedziec.

Gość Taka.Tam23
Jednak nie udowodni ze blona zostala przebita podczas stosunku. Zawsze przeciez moze zostac przerwana z innego powodu np cwiczenia rozciagajace itp.

Gość poiuytrewqasdfggh
Kurde... Wiem ze mogla sie nie przebic jedynie podczas stosunku, lecz moja mama mi nie uwierzy ..

Gość buahahahahhaa
Oczywiście że ma prawo powiedzieć dopóki nie masz skonczonych 18 lat twoja mama może żądać pełnych informacji o przebiegu badania, trzeba było się nie ruchać bo za smarkata jeszcze jesteś na to

Gość mia mia mua mua
16 lat i juz sie puscila

Gość Taka.Tam23
Jak nie uwierzy to jej sprawa. Ja mialam przebita blone jeszcze przed stosunkiem.

Gość anielka76
A ja piwo na weekend stawiam piwo.niezgaduj.pl/5-weekend/ i klikusia w reklamkę google proszę :)

Gość ale jestescie gluupiiii
nie ma prawa i tyle jest to tajemnica lekarska, nie chorujesz na cos powaznego aby mogl powiedziec. Nie ma prawa i tyle , tajemnica lekasrka go obowiazuje to jest twoja intymna sprawa

Gość poiuytrewqasdfggh
Nie puscilam sie i nie masz prawa mnie obrażać ;) Błona została przebita palcem, a nie podczas stosunku wiec jak nie wiesz.. To nie gadaj ;) Kurcze, to teraz nie wiem. Jedni mowia ze jest tajemnica lekarska, drudzy ze nie ..

Gość Taka.Tam23
Wiesz co ja juz nie jestem pewna... Ale dziewica jestes to o co chodzi?:-) Blona o niczym nie swiadczy:-)

Gość poiuytrewqasdfggh
To, ze bylam w dlugim zwiazku z chlopakiem. Moja mama jest hmm, bardzo koserwatywna i gdy dowie sie ze nie mam juz tej blony, zalozy od razu ze kochałam sie ze swoim chlopakiem . Znam ja i wiem ze zadnych argumentow nie bedzie chciala sluchac .. ;]

Gość Taka.Tam23
O matko! To Twoja mama musi sie doedukowac, ze blone mozna przerwac nie tylko podczas stosunku:-) BEZ OBRAZY OK?

Gość buahahahahhaa
puściłaś sie czy nie to paluchy dałaś sobie włożyć w cipsko i twoja mama ma racje takie smarkule nie powinny być jeszcze macane przez chłopów a mama ma prawo nawet być w gabinecie podczas badania jeśli zechce !!!

Gość poiuytrewqasdfggh
Nie chodzi o to, ze ona tego nie wie ;p Po prostu nie uwierzy .. Człowieku, nie obrażaj mnie jak już mówiłam. Skoro ty jestes taki dorosły to wypadałoby zebys znal jakies zasady kultury :)

Gość poiuytrewqasdfggh
haha, to duzo mi nie pomoze ;d

Gość szczupła za dwa tygodnie:)
po co twoja mama idzie z tobą ???

Gość poiuytrewqasdfggh
Bo taka jest.. nic nie poradze ze mam taka mame, ona chce wszystko wiedziec czy aby na pewno jest ze mna wszystko ok ..

Gość Taka.Tam23
Wiesz co? Jak nie uwierzy to jej sprawa:-) pff.

Gość milkaaaaaa-------
To po jaką cholerę ona z tobą idzie? Ja chodziłam do ginekologa od 14 roku życia i ani razu mama nie była podczas mojego badania. Pierwszy raz poszła ze mną ale lekarka na czas badania ją wyprosiła z gabinetu. Później już sama chodziłam. Powiedz jej, że nie chcesz aby z tobą szła bo to dla siebie wstydliwe.

Gość milkaaaaaa-------
możesz jej powiedzieć, że jak jest taka wścibska to niech sama wystawi swoją pochwę na widok publiczny to zrozumie dlaczego tych chcesz mieć trochę prywatności